Connect with us

Szerbia

ÁLMAI INTERJÚJA: Putyin biztosan szereti a csipkés harisnyát

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A cikk meghallgatása

A Putyinnal kapcsolatos belgrádi őrülethez csatlakozott a kormánypárti Pink televízió újságírónője is, aki reggeli műsorokat vezet a “zászlósmédiában”, és aki mindenáron szeretne interjút készíteni az orosz elnökkel, amihez már az öltözéket is kiválasztotta. Jovana Jeremić biztos abban, hogy az interjú nem csak az ő számára maradna emlékezetes. Már csak be kellene hívni Putyint a stúdióba, bár Jovana szívesen kiutazna Moszkvába a “nagy emberhez”, csak ott ne fogják. Itt arra teszünk kísérletet, hogy összegezzük a belgrádi Telegraf által készített feleslegesen hosszú interjú “tartalmatlan tartalmát”, hogy valamelyest átadjuk a Vučić-barát média által árasztott hangulatot, és megmutassuk, hogy a szerb kormánypárti sajtóban miért is jelennek meg ilyen blődségek.

A csipkés harisnya

A műsorvezetőnő biztos abban, hogy az interjúra akár már a közeljövőben sor kerül, elvégre ezt már a jósok is megmondták neki, ráadásul, hozzá hasonlóan, Putyinnak is a Skorpióban áll a Vénusza, emiatt – az astronet.hu ideillő jellemzése szerint – mindketten a rejtett szépségekhez és a misztikumhoz vonzódnak, miközben az érzelmek teljes skáláját igyekeznek megismerni a mindent felemésztő tombolásig. Az utóbbira példa már van bőven.

Jovana szerint Putyin ugyanúgy a csipkék szerelmese, mint ő, ezért olyan fekete harisnyát venne fel, mint Monica Bellucci a Maléna című filmben, amiben háborús párhuzamok lelehetők fel, ám a filmből a műsorvezető emlékezetében a harisnya, és nem a frontra vezényelt férj halálának motívuma maradt meg. Az már más kérdés, hogy az interjú szempontjából miért elengedhetetlen kellék a csipkés harisnya.

A műsorvezetőnő szerint Putyinnak eláll a szava, ha meglátja őt, de akkor meg oda az interjú. Jovana azonban inkább attól tart, hogy az orosz elnök ott fogja őt Moszkvában, amihez hozzájárulhat az alaklomhoz illő öltözete is.

– Imádom a vörös cipőket, mert a szenvedélyre, a szerelemre, az érzelmekre és a győzelmi attitűdre emlékeztetnek, és én a legnehezebb helyzetben is a győztesek közé tartoztam, és oda is fogok tartozni

– jelentette ki a tévés műsorvezető, akinek kenyéradó cégét ellenzéki és oknyomozó újságírók szerint általában állami pénzekkel tömik ki.

Jovana tehát vörös cipőben menne a Vörös térre, és stílusosan Baccarat Rouge 540 parfümöt használna Vlagyimir Putyin elkábítására (lásd a nyitóképet!), de vajon mit kérdezne tőle?

A világ ura

Egy interjú esetében talán nem mellékes körülmény, hogy mit kérdez az újságíró a riportalanytól, akiről ebben az esetben egyébként is elég sokat tudunk. Meglepetések azért érhetik az embert, ha a szerb kormánypárti média egyik üdvöskéjéről van szó.

– Megkérdezném tőle, hogy nehéz-e világértelemben vett uralkodónak lenni, és mire gondol, amikor egyedül marad a szobában, melyek voltak a legnehezebb pillanatok az életében, és hogyan különbözteti meg az igaz és a hamis barátot

– jelentette ki a Pink TV reggeli műsorainak vezetője, akit az is érdekelne, hogy az orosz elnök a szívében hordozza-e a gyerekkori kis Vlagyimirt.

Jovana úgy fogalmazott, hogy élete során ő mindig is a “politikusok célcsoportjába” tartozott, ezért nem kápráztatja el a pénz és a hatalom, mert hogy lelke is kell, hogy legyen egy politikusnak.

És akkor most jön a slusszpoén!

– A hazai politikai színpadon Vučićnak van lelke és megjelenése, és tiszteletet élvez: ezért államférfi, és nem politikus. Vučić államférfi. Slobodan Miloševićnek is volt lelke. Személyesen ismertem, öt éves voltam, amikor bejött a szüleim éttermébe.

Az újvidékiek örülhetnek, mert a Pink televízió reggeli műsorainak üdvöskéje Putyinon keresztül nem csak Vučićot népszerűsítette, hanem az ő “szeretett” polgármesterüket is.

– Van egy másik, aki számomra teljesen menő (cool), akiről azt gondolom, hogy egy ember, akinek lelke van, az pedig Miloš Vučević Újvidékről.

A BALK Hírlevele


Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava