Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

SEGÍTENEK: Több magyar rendőrautót kaptak lencsevégre Belgrádban

madjarska policrra
BARÁTI SEGÍTSÉG: Behívták őket

Olvasási idő: 1 perc

A szerbiai Nova.rs ellenzéki hírportál egyik olvasója dél körül egy rendőrautót fényképezett le a belgrádi Vračar község területén lévő Molerova utcában. A sárga vonalból arra lehet következtetni, hogy a magyar a tilosban várakozott.

Az utca Petar Nikolajević Moler első szerb miniszterelnökről kapta a nevét, és nem Molière drámaíróról, a modern komédia megteremtőjéről, mint azt egyes hírportálok állították.

Az utca belvárosában van, a magyar közelében.A olvasója több képet is készített a magyar rendőrautóról, és megkérdezte az “autóhoz tartozó öket”, hogy vajon mit keresnek Belgrádban vasárnap délben, a választások napján.

A fényképeket beküldő nő szerint a “kocsiban ülő srác” úgy reagált, hogy a “szerb hívták őket, hogy segítsenek nekik”.

masik auto

Közben az is kiderült, hogy nem is egy magyar rendőrautó volt Belgrád említett városrészében, az N1 nézői ugyanis több felvételt is készítettek egy másik magyar rendőrségi tulajdonban lévő járműről.

A képeket bemutatva az ellenzékhez közeli csatorna is azt a kérdezte, hogy a mi járatban voltak Belgrádban?

Végül pedig, Moler vagy Molière, teljesen mindegy, a fordulat ugyanis eléggé furcsa, egyelőre mi sem tudjuk, hogy mire irányult a segítség, bár az esettel kapcsolatban vannak elképzeléseink.

Az mindenesetre kiderült, hogy a felfokozott közhangulat miatt nem ez volt a legmegfelelőbb időpont egy kis belgrádi városnézésre magyar rendőrségi járművekkel.Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: