Connect with us

Szerbia

LEGATYÁSODOTT: Egy “szerb szellembokszoló” videója, amely epilepsziát okoz

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

Szerbiában erősítenek a Koszovóval kapcsolatos fejlemények közepette. Mivel “sem Szerbiának, sem a hülyeségnek nincs határa” Koszovót illetően, akár még röhögőgörcsöt, vagy esetleg epilepsziát is kaphatnánk, ha a helyzet nem lenne olyan súlyos, mint amilyen: merthogy lassan-lassan pszichiátriai méreteket ölt.

A videó, amely epilepsziát okoz

Miša Vacićnak, a Szerb Jobboldal nevű párt vezetőjének, és az áprilisi elnökválasztás volt jelöltjének ismét sikerült meglepetést szereznie (nem okoznia!) egyik legújabb videójával, amelyet a Twitteren tett közzé.

Vacić most éppen egy alig 13 másodperces videóval blamálja magát az szerb internet népe előtt, a felvételen “szellembokszolás” közben látható, amint egy stégen megküzd a “láthatatlan ellenséggel”.

Gyengébb idegzetűeknek nem ajánljuk a felvétel megtekintését, amelyen az “önmagához képest is szélsőjobbos politikus” gatyás mivoltában mutatkozik be, amint energikusan ugrándozik egy szál úszónadrágban, miközben hevesen püföli a levegőt, és teszi harcképtelenné a rátámadó fiktív gazfickókat.

A Vacić által vezetett Szerb Jobboldal sokak szerint az Aleksandar Vučić által irányított Szerb Haladó Párt szatellitszervezete, amire azt szokták felhozni bizonyítékként, hogy a szellembokszoló politikus Marko Đurić jelenlegi amerikai nagykövet tanácsadója volt, amíg az a szerb kormány koszovói irodáját vezette.

Đurić egyúttal a Szerb Haladó Párt alelnöke is, tehát a szerb államfő helyettese és “egyik jobbkeze”, főleg ami a koszovói kérdéseket illeti, és ebben a kontextusban Vacić semmiképpen sem mellékszereplő.

A hős szellembokszoló videója eléggé szimptomatikus termék, amely akár arra is utalhat, hogy a szerb szélsőjobb szívesen nevezne be egy kis “szellemirtásra” Koszovóban, mint ahogy erről Vladimir Đukanović, a Szerb Haladó Párt szélsőjobbos tagja is éppen a mostani koszovói fejleményekkel kapcsolatban tett tanúbizonyságot .

SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
Az olvasás folytatása


QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKÖVETÉS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava