Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

SEBES SEBESVONAT: Kővel dobálták meg a szerb szupervonatot

solyom vonat
MEGDOBÁLTÁK: Megsebesített sebes vonat
Olvasási idő: 1 perc

Ismeretlen tettesek szombaton délután kővel dobálták a Sólyom () szupervonatot, amelyet Aleksandar Vučić Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen adott át a forgalomnak március közepén. A Srbija Voz vasúttársaság közleménye szerint az incidens a északnyugati ré lévő megállónál történt.

A szerelvény átvizsgálása során kiderült, hogy kisebb károk keletkeztek, magyarán egy-két helyen lepattogott a festék, lásd a fenti képet!

A Srbija Voz közleményében arra kéri az embereket, hogy viselkedjenek felelősségteljesen és ne veszélyeztessék a biztonságot.

Amikor az állam nagy anyagi forrásokat fektet a korszerűsítésébe, ily módon nemcsak a közlekedés biztonsága kerül veszélybe, hanem a összes polgárának vagyona is megsemmisül

– jegyezte meg a szerb vasúttársaság.

A közlemény szerint a szerb belügyminisztérium, értsd a rendőrség, a Srbija Vozzal együttműködve minden szükséges intézkedést megtesz az elkövetők felkutatására, és az ilyen helyzetek megismétlődésének megelőzésére.

A szerb média “egyenközleményben” számolt be az esetről, csak a címekben vannak eltérések, a kormánypárti lap például “szégyennek” nevezte a történteket. Hasonlóan vélekedett a szintén baráti Informer is, amely ennek kifejezésére a “bruka” és a “sramota” azonos jelentésű szót használta, vagyis duplán minősítette szégyennek a kődobálást.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: