Connect with us

Törökország

FAJTÁRSAK BOSSZÚJA: Egy török neonáci csoport megvert egy afgán menekültet (nyugtalanító videó)

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A cikk meghallgatása

Egy török ​​neonáci csoport megosztott egy videót az interneten, amelyen egyik tagja látható, amint megver, pontosabban szólva, megrugdos egy afgán menekültet. A csoport ezzel bosszulta meg, hogy korábban egy afgán férfi támadásának következtében meghalt egy 17 éves török ​​lány. Az akcióval rá emlékeztek. A rasszista csoport azt is bejelentette, hogy újabb támadásokat hajtanak végre a menekültek ellen.

Fajtársak

A magát Ataman Testvériségnek (Ataman Kardeşliği, ATK) nevező szélsőséges csoport felvételeket tett közzé arról, hogy megtámad egy afgán menekültet/migránst Isztambulban – írja a duvaR független török hírportál.

A felkavaró videóval kapcsolatban a csoport közölte, hogy Isztambul utcáin járőrözött, amikor egy afgán személyre lettek figyelmesek, és megverték.

Azt is tudatták, hogy a “műveletet” Ayşegül Aydın emlékére hajtották végre, aki egy 20 éves afgán férfi által elkövetett szexuális zaklatás következtében halt meg, nem sokkal kórházba szállítását követően.

A lány az iskolából tartott hazafelé, amikor támadás érte tavaly július 12-én. Az elkövető követte a buszról leszálló lányt, majd a közeli erdőbe vonszolta, ahol zaklatni kezdte, de az ellenállt.

(Forrás: livik.net)

Az afgán férfi ezért fojtogatta, miközben fejsérüléseket okozott neki. A mentők lakossági bejelentésre érkeztek ki, és kórházba vitték a lányt, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

Az esetet követően a török rendőrség nyomozást indított, és letartóztatta az elkövetőt.

Az Ataman Kardeşliği erre reagálva kezdte el akcióit a menekültek/migránsok ellen. A mostani afgánverést követően közölte, hogy folytatják az afgán és más menekültek/migránsok elleni támadásokat.

Nem ez az első eset

Nem ez az első eset, hogy Ataman Kardeşliği támadásokat szervezett az egyre erősödő törökországi menekültellenesség közepette.

Szeptemberben a csoport szintén videót tette közzé, a felvételek szerint egyik tagjuk egy bottal ütlegelt egy szír menekültet, mondván, hogy a férfi török ​​nőket zaklatott, ezért a csoport “megbüntette”.

– Ti sivatagi patkányok, vagy elhagyjátok az országunkat, vagy itt ássuk meg a sírotokat

– fenyegette meg a csoport a (szíriai) menekülteket.

A fiatalokhoz fordulva az Ataman Kardeşliği azt üzente, hogy véget kell vetni “ennek a megszállásnak”, ami megköveteli, hogy más etnikumok vérét ontsák.

– Ne féljetek attól, hogy rasszistának vagy fasisztának neveznek benneteket: elveszítjük a szülőföldünket, ha ma nem leszünk rasszisták

– tette még hozzá a török neonáci csoport, miután ezúttal egy afgán menekültet/migránst bántalmazott Isztambulban.

A BALK Hírlevele


Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava