Connect with us

Karácsony

MEGESSZÜK A HÖRCSÖGÖT: Milyen karácsonyt jósol a jövő évre az orosz RT? 🔞🔞🔞

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Így képzelik el az oroszok Európa-karácsonyát egy interneten terjedő videó szerint (Forrás: Twitter)
CSENDES ÉJ: Így képzelik el az oroszok Európa-karácsonyát egy interneten terjedő videó szerint (Forrás: Twitter)
Listen to this article

Egy videó kezdett el szinte pestisként terjedni az interneten, amelyben a Russia Today orosz állami tévécsatorna boldog karácsonyt kíván Európának. Nyugati hírportálok szerint a reklámot az RT reklámszünetekben sugározza, hogy “előrevetítse” az Európára leselkedő sötét jövőt, szó szerint és átvitt értelemben. A kisfilm három évet felölelve mutatja meg, hogy milyen lesz Európa karácsonya 2023-ban.

A nyugati hírportálok azzal a címmel tették közzé a szörnyű kisfilmet, hogy a Vlagyimir Putyin által ellenőrzött RT News borzalmas karácsonyt jósol Európának.

A bizarr ünnepi hirdetésben a Kreml által finanszírozott propagandacsatorna azzal gúnyolódik, hogy az európai családok jövő karácsonykor megeszik a házi kedvenceiket, és sötétben élnek.A 75 másodperces hirdetés azt mutatja be, hogy miként alakul egy európai család élete három egymást követő karácsony során az egyre romló életfeltételek közepette.

A szüzsé szerint 2021 karácsonyán egy kislány egy hörcsögöt kap ajándékba a szüleitől, amely 2022-ben már áramot generál, 2023-ban pedig “táplálékul szolgál” karácsonykor.

A filmet záró feliratban az olvasható, hogy “Boldog “oroszellenes” karácsonyt!”, amit azzal toldanak meg hogy “ha az Ön médiája nem árulja el, hogy mire megy ki ez az egész: az RT VPN-en keresztül elérhető”.

A kisfilm különböző reakciókat váltott ki a Twitteren, ahol például az olvasható, hogy az “Európában online elérhető orosz csatornán megjelenő propagandahirdetés az energiaterrorizmus révén félelmet kelt az európaiakban”.

Erre megnyugtatásként az egyik hozzászóló azt írta, hogy meggyőződése szerint az orosz állami csatorna által sugárzott előrejelzés “nagyon pontos”, elvégre Putyin az év elején még azzal számolt, hogy az orosz erők 2 napon belül beveszik Kijevet, a háború kezdete óta viszont már 302 nap telt el.

A BALK Hírlevele


Meteorológia

B.A. Balkanac

Balkanac

IN ENGLISH

Egy hét legjava