Connect with us

Horvátország

FELISMERI VALAKI? A képen a volt horvát köztársasági elnök látható, de nem csak a ruha teszi

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A volt horvát köztársasági elnök megbolondította az Instagram népét legújabb fotóival
Listen to this article

A volt horvát köztársasági elnök megbolondította az Instagram népét legújabb fotóival, amelyek Rigában készültek róla, ahol egy biztonsági konferencián vett részt. Ez már nem az első eset, hogy a horvát bulvárlapok és bulvárportálok foglalkoznak vele, illetve a kinézetével, korábbam nyári, még inkább pedig New York-i fotóit imádta a fél ország, a másik fele pedig irigykedett.

Kolinda Grabar- Kitarović interneten megjelent legújabb képeit a horvát N1 televízióhoz köthető ShowBuzz portál népszerűsítette egy rövid cikkben, amelynek címében azzal udvarolt a volt köztársasági elnöknek, hogy soha nem nézett ki ilyen jól.

A portál ezzel Grabar- Kitarović egyik rajongóját idézte, aki úgy fogalmazott, hogy a volt elnökasszony “Horvátország büszkesége”.

grabar kitarovic

A ShowBuzz a cikkben “szakértő pontossággal” sorolta, hogy a volt horvát államfő fekete nadrágban és vastag téli kabátban pózolt, divatos kiegészítőként pedig fekete kézitáskát hordott, miközben a haja alacsony kontyba volt kötve, mint mindig.

Az Instagramon közzétett fényképhez fűzött kommentárok szerint Grabar- Kitarović nemcsak Horvátország büszkesége, hanem a “horvátok királynője, gyönyörű és nagyon csinos nő.

A volt horvát köztársasági elnök nem csak az Instagramon, hanem a Facebookon is megosztja “világutazó” fotóit, szeptemberben például New Yorkban járt, ahol egy aranyszínű ruhában csillogott-villogott a Global Citizen Awards 2022 gálán, amelyet a “hídépítők és béketeremtők” tiszteletére rendeztek.

Az ezzel az eseménnyel kapcsolatban közzétett egyik fotójával is viszonylag sok szívecskét és tüzecskét ❤️❤️❤️🔥🔥🔥😍😍😍 gyűjtött be a világ minden tájáról, de virágot is küldtek neki, például Argentínából is 🌹🌹🌹💝🌞😘 🇦🇷🇦🇷🇦🇷.

A BALK Hírlevele


Meteorológia

B.A. Balkanac

Balkanac

IN ENGLISH

Egy hét legjava