Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Montenegró

ZVICER ÉL: Panamában mégsem a kavači klán vezetőjét ölték meg + a balkáni alvilág first lady-je

alvilagi first lady
AZ ALVILÁG ROMANTIKÁJA: Tamara Zvicer a "szép és félelmetes" jelzőt kapta, miközben egy-két lap a történetet már mozivásznon látja

Olvasási idő: 2 perc

Egy független hírportál rendőrségi információkra hivatkozva azt írta, hogy mégsem a vezetőjét gyilkolták meg a napokban Panamában. A Standard értesülései szerint a megerősítette, hogy a Panamában meggyilkolt férfi nem Radoje Zvicer, az áldozat személyleírása ugyanis nem felel meg a montenegrói maffiafőnök kinézetének.

A személyazonosítási és egyéb ellenőrzések alapján a montenegrói rendőrség igazgatósága azt a végleges tájékoztatást kapta, hogy nem Zvicert ölték meg Panamában, tehát egy másik személyről van szó, akinek a kilétét egyelőre nem közölték.

Két nappal ezelőtt a szerbiai és a montenegrói média azt közölte, hogy egy panamai villában történt lövöldözés során életét vesztette az egyik legveszélyesebb montenegrói bűnözői csoport vezetője.Már akkor felmerült azonban a gyanú, hogy az áldozat nem Radoje Zvicer, amit a maffiafőnök ügyvédje is megerősített a “félreértések elkerülése végett”.

Ennek a fejleménynek valószínűleg nem örülnek a rivális csoport tagjai, akik már ünnepeltek a közösségi média “hasábjain”, és ez rossz hír a elnöknek is, akik így “tovább retteghet”.

A szerbiai kormánypárti média az év elején azzal szórakoztatta az ország át, hogy a kavači bandavezér Milo Đukanović montenegrói államfővel szövetkezve Aleksandar életére tört, illetve akar törni.

A két napig tartó bizonytalanság leginkább Zvicer feleségének kedvezett, aki az égbe ment a balkáni, főleg a szerbiai sajtóban. Tamara Zvicer a “szép és félelmetes” jelzőt kapta, miközben egy-két lap a történetet már filmvásznon látta.

tamara zvicer instagram

Az alvilági “first lady”, aki igencsak aktív az Instagramon, természetesen csak egy zárt kör számára, 2020-ban maga is részt vett abban a kijevi lövöldözésben, amelyben a két támadó majdnem végzetes merényletet követett el a férje ellen.

A maffiafőnök a történteket követően úgy fogalmazott, hogy biztosan nem élte volna túl a támadást, ha a felesége az utolsó pillanatban nem fut ki az épületből, amelyben laktak.Tamara rálőtt a támadókra, akik némileg megzavarodtak, mert nem tudták, hogy honnan jönnek a golyók, ezért gyorsan bepattantak az autójukba, és távoztak a helyszínről. (Az ezt bemutató videó a kapcsolódó cikkben található.)

A balkáni gyilkosságok forgatókönyve szerint az áldozatot a merénylet befejező aktusaként általában közelről fejbelövik, erre létezik is egy szakszó, az “overa”, ami körülbelül ellenőrzést, csekkolást jelent.

Ezt akadályozta meg a merénylők felé leadott lövésekkel Tamara Zvicer, így mentve meg az egyébként négy-öt lövést elszenvedő, súlyosan sebesült férjét a biztos haláltól, vagyis majdnem annyit tett életben maradásáért, mint az orvosok.

A kavači vezetője hetekig egy ukrajnai kórházban feküdt, testőrségének és az ukrán rendőrségnek a felügyelet mellett/alatt, majd miután felépült, egyenesen Montenegróba ment.

Ezt követően kezdte megtorolni az ellene elkövetett támadást, és nagyobb vehemenciával leöldösni a škaljari klán tagjait, amibe a legbrutálisabb módon kapcsolódott be (Velja Nevolja, Veljko Belivuk) bandája.

Tamara Zvicer harciassága miatt maga is célkeresztbe került, őt a škaljari klán nemrég Isztambulban meggyilkolt tagja, Jovan Vukotić akarta megölni Kotor közelében. Vukotić autóval elébe vágott a nő gépkocsijának, amelyre több lövést is leadott, de csak a környéken parkoló autókat találta el, amit a škaljari klán vezetője cáfolt, a balkáni alvilág first lady-jét pedig a hatóság félrevezetésével vádolták meg.Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: