Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

NAPSÜTÉSES HÉTVÉGE: Fotópályázatot hirdetett a szerb elnök

Nasa najlepsa Srbija
ELNÖKI PÁLYÁZAT: Fotópályázatot hirdetett a szerb államfő (Forrás: Instagram)
Olvasási idő: 1 perc

Az Instagramon kérte fel honfitársait a szerb elnök, hogy küldjék be “ legszebb fotóit” az általa megadott e-mail címre. A szombaton meghirdetett “” célja, az ország szépségeinek népszerűsítése.

Arra kérjük Önöket, hogy küldjék be a Szerbia legszebb tájairól készült fotókat a nasanajlepsasrbija@predsednik.rs e-mail címre, hogy országunk egyedülálló szépségét a lehető legjobb módon népszerűsítsék

– írta Instagram-oldalán Aleksandar , aki minden héten közzétesz egy képet a profilján. A megadott e-mail beszélő cím, jelentése “a mi legszebb Szerbiánk”.

A “” szerint az év végén a legtöbb lájkot kapott fotót díjazzák is, készítőjét pedig maga Vučić fogadja. A közlemény arról nem szól, hogy a “kézrázáson és a vállveregetésen túl” mivel jutalmazzák a legjobb kép készítőjét.

A azt kérte honfitársaitól, hogy csak a saját maguk által készített fotókat küldjék be, és adják meg hozzá az elérhetőségüket is.

Használják ki ezt a csodálatos napsütéses hétvégét, és járják be a mi Szerbiánk legszebb vidékeit! Ma én is útra kelek, és lehet, hogy valahol találkozunk

– jegyezte meg a “fotópályázatot” meghirdető szerb elnök.

Vučić már többször nehezményezte, hogy a országokba járnak “turistáskodni”, és ezáltal elhanyagolják a saját országukat.

Előfordulhat, hogy az elnöki pályázat meghirdetésével a szerb államfő a hazai turizmust szeretné népszerűsíteni, természetesen a nemzeti öntudat növelésén túl.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Az Instagramon meghirdetett “elnöki pályázatot” néhány óra alatt több mint ezren kedvelték. Azt nem tudni, hogy közülük mennyi a “bérlájkoló”, de van köztük néhány “gyanús rajongó”.

Tisztelt Elnök Úr! Köszönjük a kezdeményezést! Az Ön nagysága abban rejlik, hogy a világ számára ezekben a gonosz és nehéz időkben megtalálja magában az erőt és az akaratot, hogy bejárja a mi gyönyörű Szerbiánkat

– írta egy hozzászóló, aki úgy fogalmaz a rövidre fogott ömlengés végén, hogy büszke az ország elnökére.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: