Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

A Háború

EGY CSECSEN: Csecsen segítséget kapott a szerb elnök a választások előtt

kadirov
Ramzan Kadirov, aki éppen Ukrajnában tűnt fel (Forrás: Internet)
Olvasási idő: 2 perc

Ramzan Kadirov csecsen vezető a szerb ügynökségnek adott interjújában kijelentette, hogy Oroszorország és személy szerint ő sem felejti el soha, hogy Fehéroroszország mellett egyedüliként nem vezetett be szankciókat Oroszország ellen. Ramzan Kadirov nemcsak köszönetet mondott Aleksandar Vučić szerb elnöknek a “békepolitikáért”, hanem üzent a szerbiai muszlimoknak is, akiknek sikerekben gazdag életet kívánt Szerbiában. Az interjúban arról nem volt szó, hogy Kadirov esetleg meghívott vendégként részt venne Aleksandar valamelyik nagygyűlésén, és netalán tán szerbül szólna a “Szerbelnök” híveihez.

Igazi hazafiak

A kimondhatatlanul és szinte elolvashatatlanul hosszú interjúban, amelynek összes gyönyörűségét képtelenség átadni egy korlátozott terjedelmű cikkben, Vlagyimir Putyinon ön kívül égbe ment a fehérorosz államfő és a “Szerbelnök” is.

Aleksandar Vučić szerb és Alekszandr fehérorosz államfő a haza önzetlen szolgálatának a példaképei, országuk igazi nemzeti vezetői, igazi hazafiak, akik bel- és külpolitikáját saját népük érdekei vezérlik, nem pedig az angolszász világ szankciói által előidézett pszichózis

– mondta Kadirov, aki különösen annak örült, hogy a szerb és a fehérorosz hatóságok politikája az agresszív külső nyomástól függetlenül hozzájárul a és az egység erősítéséhez, mint fogalmazott “országaink között”.

Az ő országa, mármint Kadirov országa természetesen Oroszország, de ezt mondani sem kell.

Oroszország egyetlen pillanatra sem feledi el a jó cselekedeteket! És mi sem feledjük el, testvérek

– mondta a csecsem vezető, aki aztán beszélt az “álságos ukrán népről is”.

Pax Russica

Kadirov az ukránokat szapulva elmondta, hogy korábban nem haboztak rendkívül kedvező feltételekkel kölcsönt és energiahordozókat kérni Oroszországtól, mindeközben nyugati nyomásra oroszellenes politikát folytattak.

A nyugati titkosszolgálatok támogatásával aktiválódott a neonáci mozgalom és növekedett a russzofóbia: új történelmet írtak torz oroszellenes megvilágításban, engedélyezték a náci felvonulásokat, bezárták az orosz tannyelvű iskolákat, betiltották az orosz nyelvű médiát, az orosz népet pedig törölték az őshonos népek listájáról


kis festett kabatok222kis festett kabatok

– sorolta az orosz lelkű csecsen vezető, aki ukrán gonosztettekről is beszámolt.

Odesszában több mint 40 oroszul beszélő állampolgárt égettek el élve, és megkezdődött a Donyeck és Luhanszk régiók ának tömeges megsemmisítése, mert szembeszálltak a puccsal hatalomra került kijevi rezsimmel

– nyilatkozta a igazi orosz hazafihoz híven a csecsen vezető, majd még hozzátette:

Az elmúlt években az hallgatólagos jóváhagyásával Zelenszkij nyíltan kijelentette, hogy nem fogja tiszteletben tartani a minszki megállapodást. Ezzel a kijevi rezsim kimutatta azt a szándékát, hogy tovább gyilkolja a donbaszi lakosokat

– jelentette ki Kadirov, akinek semmi kétsége sincs afelől, hogy az Orosz Föderáció Fegyveres Erőinek főparancsnoka, vagyis a Putyin által kitűzött összes feladatok végrehajtásra kerülnek, így Ukrajnában helyreáll a régóta várt béke és törvényes rend, nácizmus és russzofóbia nélkül.

Az interjúban rejlő “egyéb nyalánkságoktól” tekintsünk most el, arra viszont érdemes lenne kitérni, hogy a szerb államfő elég kilátástalan helyzetben érezheti magát a választások előtt, ha arra fanyalodott, hogy Ramzan Kadirovot hívja segítségül.


Hirtelen felrémlett bennem, hogy az április 3-i szerbiai választások eredményét személyesen Kadirov teszi közzé, miközben Oroszország képviseletében ellentmondást nem tűrő módon simogatja meg a szakállát. Az sem kizárt, hogy Kadirov már el is indult Belgrád felé, csak megállt egy kicsit Ukrajnában, mert hogy ott is akad egy kis dolga.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: