Connect with us

Bosznia

BRUTÁLIS KIVÉGZÉS: Megölték a maffiózót, aki a szarajevói merényletet tetováltatta a testére

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

stupar tetovalt
play icon A cikk meghallgatása


A boszniai szerb területeken lévő Prijedor külterületén brutálisan meggyilkolt Mihajlo Stupar Šmit néhány hónappal ezelőtt jött ki a börtönből. A maffiózó életvitelszerű bűnöző volt, aki kábítószer-kereskedelemmel foglalkozott.

Szétverték a fejét

A rendőrség azt gyanítja, hogy a gyilkosságot végrehajtó személy vagy személyek baseball ütővel agyonverték az áldozatot, és nagy valószínűséggel autóval áthajtottak rajta.

Stupar holttestét Prijedor külterületén találták meg, testén többszörös külsérelmi nyomokkal, ami magyarán azt jelenti, hogy baseballütővel szétverték a fejét.

A gyilkosság körülményeinek feltárása nem lesz könnyű, mert a rendőrök mintegy száz méteres körzetben találtak nyomokat.

– Mindez azt jelzi, hogy nagy volt a mozgás, és az áldozat valószínűleg megpróbált elmenekülni a gyilkos(ok) elől. A rendőrök tüzetesen átvizsgálják a helyszínt, és keresik az áldozat mobiltelefonját is

– jelentette ki egy meg nem nevezett forrás, akinek betekintése van a nyomozási folyamatba. stupar hata

Különös ismertetőjelek

Stupart régóta ismerte a rendőrség. Kábítószer-kereskedelemmel foglalkozott, és néhány hónapja szabadult a börtönből.

A boszniai szerb maffiózót korábban a 2015-ben indított Kondor fedőnevű akcióban tartóztatták le, amelynek célja a heroinnal és marihuánával foglalkozó bűnözői csoportok felszámolása volt.

Stupar vaskos bűnözői nyilvántartással rendelkezett, ezért feltételezhető, hogy alvilági leszámolás áldozata lett.

Stupar különös ismertetőjele volt, hogy mindenfélével tetováltatta a testét Wyatt Earptől egészen Pink Pantherig. Ezen a széles skálán helyezkedett el a Gavrilo Princip által elkövetett szarajevói merénylet is. No, meg a három majom.
_______________
Fotó: internet

A BALK Hírlevele


Meteorológia

B.A. Balkanac

Balkanac

IN ENGLISH

Tíz nap legjava