Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

FŐ A BIZTONSÁG: Új-Belgrádban egy biztonsági őr lefejelt egy nőt, aki összeesett

lefejeleses

Olvasási idő: 1 perc

Az eset tíz nappal ezelőtt történt, de a sajtó csak mostanában számolt be róla. Szerbiában már nem csak a maffiózok veszik saját kezükbe a törvényt, hanem a biztonsági őrök is. Miután nem ez az első eset, hogy valakit brutálisan bántalmaznak Szerbiában – volt egy ennél még durvább eset is Újvidéken – úgy gondoltuk, hogy beszámolunk róla, mert ez már, sajnos, nem “bulvárkodás”, hanem társadalmi probléma.

Lefejeltek egy nőt

Szeptember végén egy újbelgrádi bevásárlóközpont előtt posztoló biztonsági ember brutálisan lefejelt egy középkorú nőt.

Az esetet a biztonsági kamerák rögzítették, a felvételehez pedig hozzájutott a belgrádi Telegraf hírportál.A Telegraf szerint a biztonsági őr és a középkorú nő között egy kísérő nélküli kisfiú miatt alakult ki szóváltás, és a nő csak azt szerette volna megtudni, hogy a gyerek jól van-e?

Azt kérdeztem a kisfiútól, hogy hol vannak a szülei, amire azt mondta, hogy bent vásárolnak, és ő kint várja őket. Arra a kérdésre, hogy szeretné-e, hogy együtt keressük meg őket, a gyerek igennel válaszolt. Megpróbáltam bemenni vele a bevásárlóközpontba…

És ekkor következett az akció.

A biztonsági őr még azt követően is fenyegetődzött, hogy áldozata eszméletlenül feküdt a földön.Először csak pénzbírságot kapott

Az incidenst követően a középkorú nő orvoshoz fordult, de az orvosok nem küldték el azonnal a rendőrségnek a látleletét.

Ezt azzal ázták, hogy ha az elkövető könnyű sérüléseket okoz, vagy más eszköz igénybe vétele nélkül, akkor az ügyet csak magánvádas eljárásban vizsgálják.

A sértett három nappal később juttatta el rendőrséghez a látlelet, amelyben végül súlyos testi sértés szerepel, kiderült ugyanis, hogy eltört a sértett orra, véraláfutások jelentek meg a fején, és felszakadt az ajka.

Az ügyészség azonnal kezdeményezte a bűnvádi eljárás megkezdését, bár korábban csak 15 ezer dinár, vagyis közel 50 ezer forint bírságot rótt ki az elkövetőre.

A rendőrség tehát újra elővette az ügyet, és súlyos testi sértés okozása miatt feljelentést tett az elkövető ellen.

Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: