Connect with us

Bosznia

A gradačaci gyilkos több embert is megölt volna, ha igazi lőszert kap a boltban +18

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

lőszer bosnyák
FEMICID: Nő, feleség (illetve élettárs), anya, megölték, mert jelentette az erőszakot, gyászolják Bosznia-Hercegovina polgárai
SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

A bosnyák sajtóban megjelenő hírek szerint az élettársát brutális módon meggyilkoló Nermin Sulejmanović több embert is megölt volna Gradačacban, ha a fegyverboltban nem vaktöltényt kap. A 77 éves Hasan Jašarević a fiát helyettesítette halász-vadász boltjukban, amikor a gyilkos betoppant hozzá. Az idős férfi erről az Avaz.ba bosnyák lapnak nyilatkozott, amely szerint naphosszat csöng Jašarević telefonja, az emberek azért hívják, hogy gratuláljanak neki.

Lélekjelenlét

Nermin Sulejmanović minden bizonnyal előre megfontolt szándékkal ölte meg élettársát, azzal viszont nem számolt, hogy nagyobb mennyiségű töltényt beszerezzen, így “menet közben” ugrott be a halászokat és vadászokat ellátó boltba, amely éles lőszereket is forgalmaz.

A pult mögött álló idős eladó számolt be, hogy egy autó fékeket csikorgatva állt meg az üzlet előtt, majd pár pillanattal később egy véres bermuda nadrágban és tornacipőben lévő férfi rontott be hozzá, véres kezében pisztolyt tartott.

– Add ide az összes kilenc milliméteres lőszert

– hangzott el az érkező, nem éppen jóindulatú alak utasítása, miközben az eladó azt latolgatta, hogy valódi-a ráfogott pisztoly, miután sportfegyvereket ők is árulnak, így van némi tapasztalata a témában.

Jašarević megkérdezte, hogy akkor mégis mennyit, amire a véres kezű “vásárló” megismételte, hogy az összeset.

lőszer, bosnyák

Vaktöltényt adott a gyilkosnak (Forrás: Avaz)

A fiát helyettesítő idős férfi erre hat doboz kilenc milliméteres lőszert vett elő, de nem igazit, hanem startpisztolyokhoz valót.

A férfi azonnal felkapta az összeset, és a kijárat felé indult, annyira sietett, hogy az egyik doboz lőszert el is ejtette.

Mindennek szemtanúja volt a férfi unokája, aki az üzlet hátsó bejáratánál állt, és a közösségi média által már értesült arról, hogy mi történt, és hogy ki lehetett az éppen távozó alak.

– A kislány abban a pillanatban pánikba esett, majd én is félni kezdtem a család miatt, mert mi lesz, amikor a gyilkos rájön hogy vaktöltényt kapott

– mondta a bolt tulajdonosának az apja, aki fogta a kislányt, és bezárkózott vele az üzlet feletti lakásba, felkészülve arra, hogy ha a férfi esetleg visszatér, akkor puskával fogadja.

A “jóságos eladó” azt mondta, hogy csak a támadó kezére lőne, nehogy megölje, Isten ments, közben azért értesítette a rendőröket is.

Nermin Sulejmanović azonban nem tért vissza, mert már szorult a hurok, így az utolsó igazi töltényt arra használta fel, hogy magával végezzen.

A balkáni sajtóban folynak a találkatások ezzel kapcsolatban, a hozzáértő kommentelők szerint egy kilenc milliméteres vaktöltény is okozhat halálos sérüléseket, ha közvetlen közelről használják, például a pisztolyt a halántékra szorítva sütik el.

Egy rendőrnő árulta be

Egy másik cikkében az Avaz arról is beszámol, hogy a háromszoros gyilkosságot elkövető férfi egy rendőrnőtől tudta meg élettársa tartózkodási helyét, amit már az ügyészség is vizsgál.

A szarajevói bosnyák portál információi szerint az áldozat, Nizama Hećimović tartózkodási helyét egy rendőrségi alkalmazott, név szerint Dženana Selimović fedte fel, amiről a rendőrség már értesítette az ügyben eljáró ügyészt.

Az áldozat nagynénje egy hétig bújtatta az áldozatot és az egyéves kislányát, mire a gyilkos a nyomára jutott.

– Hét napig volt nálam, a nyolcadik napon megtudta, hogy hol rejtőzik

– mondta a nagynéni, akitől a férfi elhurcolta az élettársát, akit nem sokkal később a felismerhetetlenségig összevert, majd lelőtt. A nagynéni azt is kijelentette, hogy csak a rendőrség tudta, hogy hol tartózkodik a családi erőszak miatt feljelentést tevő nő.

lőszer, bosnyák

Ülésezik a Miniszterek Tanácsa, vagyis a bosznia-hercegovinai kormány (Korábbi felvétel)

Országos gyász, világraszóló gyalázat

A legfrissebb hírek szerint hétfőn több miniszter kezdeményezésére összeül a bosznia-hercegovinai kormány, amely arról dönt, hogy augusztus 16-át gyásznappá nyilvánítja az egész ország területén.

A hatóságok már bejelentették, hogy az elkövetkező időszakban minden olyan személyt kihallgatnak, akik a gyanú szerint a közösségi oldalakon támogatták a bűncselekmény elkövetőjét, vagyis tetszésüket fejezték ki a látvánnyal kapcsolatban.

lőszer, bosnyák

Nem érdemes próbálkozni, a kép nincs belinkelve

A bosnyák-horvát föderáció belügyminisztere, Ramo Isak ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott a BHRT boszniai televíziónak, hogy az összes rendőri részleg ezeknek a személyeknek a “beazonosításával és feldolgozásával” foglalkozik, amihez minden szükséges berendezést rendelkezésre bocsátottak.

Berendezésekre azonban nemigen lesz szükség, miután az internet telis-tele van a gyilkos által élőben sugárzott videóval, illetve annak másolatával, amelyen jól látható, hogy egyes hozzászólók élő közvetítést követelnek a megvert nő kivégzéséről, mások pedig a testvérüknek nevezik a gyilkost, miközben a képernyő jobb oldalán szállnak magasba a lángocskák.

Ez egyszerűen agyrém, nemkülönben az is maga a gyalázat, hogy az internetes alvilág már pénzért árulja, vagy más trükkös előnyökre pályázva terjeszti a felvételt.

SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
Az olvasás folytatása


QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKÖVETÉS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava