Connect with us

Podcast

BalkCast – a BALK Magazin podcast műsora 1. adás

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Balk Magazin 1. podcast műsor
Listen to this article

Örömmel jelentjük be, hogy a BALK Magazin hírfolyamát podcast adás indításával bővítjük, és a jövőben még részletesebb információkkal szolgálunk a Balkánt érintő különféle témákról. Célunk, hogy olvasóink és hallgatóink még átfogóbb és alaposabb betekintést kapjanak a Balkánnal kapcsolatos kérdésekbe, legyen szó politikáról, gazdaságról, történelemről, kultúráról, gasztronómiáról vagy utazási tippekről.

Az új podcast epizódokban olyan meghívott vendégeket és szakértőket fogadunk, akik mélyebb tudást és érdekes információkat osztanak meg a Balkán országainak politikai helyzetéről, a régió geopolitikai kihívásairól és a regionális kapcsolatokról. A célunk az, hogy bemutassuk a Balkán politikai dinamikáját, az aktuális eseményeket és a hátteret, amelyek meghatározzák a régió fejlődését és jövőjét.

Továbbra is számos érdekességet kínálunk a Balkán múltjáról és jelenéről, és a podcast epizódokban naprakész információkkal szolgálunk a legfontosabb közéleti témákról, amelyek befolyásolják a régió és Közép-Európa helyzetét.

Kérjük, tartsanak velünk a BALK Magazin podcast következő epizódjaiban, és fedezzük fel együtt a Balkán politikai dinamikáját. Kövessék figyelemmel az új részeket és az izgalmas vendégeket!

 

 

Első podcastünkben a közelmúlt szerbiai iskolai lövöldözéseiről és a tömeges fegyvertartásról beszélgetett Varga Szilveszter a Balk Magazin főszerkesztője, Kovács Dániellel a Demokrata riporterével.

A BALK Hírlevele


Meteorológia

B.A. Balkanac

Balkanac

IN ENGLISH

Egy hét legjava