Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Migráció

SOKAN VANNAK: A szerbiai rendőrség megint úgy csinált, mintha tett volna valamit a migráció ellen

migransok zombor gigapixel art scale
RAZZIA: Újabb értelmetlen látszatakciót hajtott végre a szerb rendőrség (Forrás: Radio Dunav)

Olvasási idő: 1 perc

Az utóbbi két napban a zombori rendőrök és az operatív egységek a menekültügyi főbiztosság és az önkormányzat illetékeseinek közreműködésével felkutatták a külterületén lévő šikarai befogadó központon kívül tartózkodó migránsokat. Ennek során 585 külföldi állampolgárt fogtak el – írja egy zombori hírportál helyi rendőrségi forrásokra hivatkozva.

A közlés szerint a migránsokat a befogadó központba szállították, ahol megfelelően módon szállásolják el őket, bár ismereteink szerint a szóban forgó központban erre aligha van lehetőség.

A közlemény szerint a zombori rendőrség folytatja a hatáskörébe tartozó intézkedések és tevékenységek végrehajtását a közrend és a nyugalom megőrzése érdekében a nyugat-bácskai körzetben.Ez a közhelyhalmaz igen nehezen értelmezhető, és valójában semmit nem jelent.

Megállapítható viszont, hogy ez az egyik legnagyobb ilyen jellegű akció volt Zomborban és a határ szomszédságában lévő területeken, de a többi hasonló rendőrségi razziához hasonlóan, túl sok értelmet nem lehet neki tulajdonítani.

Az akció méretét illetően érdemes megemlíteni, hogy most nyáron mintegy 950 tartózkodott a Zombor mellett lévő šikarai befogadó központban, amely már akkor is a túltelítettség jeleit mutatta.

A számára külön sátrakat állítottak fel, de sokan közülük saját sátraikban aludtak a tábor területén belül, de ez nehezen értelmezhető fogalom, mert a befogadó központ kerítését mára már kidöntötték a migránsok.

A zombori befogadó központban főleg szíriai szíriai vagy magukat szíriainak valló migránsok tartózkodtak, és ehhez a táborhoz köthető az a csempészhálózat, amely terrorizálta a menekülteket/migránsokat.

A Balkan Insight (BIRN) oknyomozó hírportál szerint a csoportot egy vegyesházasságból származó szíriai férfi vezette/vezeti, aki tolmácsként dolgozik a menekültügyi hivatalnál, és rendőrségi kapcsolatokkal is rendelkezik.Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: