Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Németország

BÁTORSÁG: Németország nyugatra tekint, és kész megvédeni a békét

NÉGYEK SÉTÁJA a béke és a szélerőművek védelmében
Olvasási idő: 1 perc

A végképp lemondanak Gerhard Schröder volt szocdem kancellár örökségéről, és elfordulnak Oroszországtól, vagy legalábbis úgy tesznek. Viszont kell az energia, ezért nincs megállás. A Schröderhez hasonlóan Olaf most vett egy mély lélegzetet, és tett egy tengerparti sétát, persze nem egyedül.

Vita a szélerőművekről

A fenti képet ő posztolta a Twitteren, de nem az Adriáról, ahol idén is várják a honfitársait. Scholz a következő bejegyzést írta a képhez.

Bátraknak kell lennünk, és most lássunk hozzá: a tengeri szélerőművek segítenek megállítani az ember által előidézett klímaváltozást, és hozzásegítenek bennünket az energiafüggetlenség növeléséhez. Az északi-tengeri csúcstalálkozó alkalmával úgy döntöttünk, hogy szorosabbra fűzzük az együttműködést Dániával, Hollandiával és Belgiummal.

Rendkívül sokan reagáltak a kancellár által szerdán posztolt képére.

Volt aki úgy vélte, hogy a elcsúfítják és tönkreteszik a környezetet, és kevés haszon származik belőlük. A hozzászóló szerint ráadásul ezeket nem lehet újra hasznosítani!

Egy közel sem igényel annyi helyet, és megfizethető meg biztonságos is, külső hatásoktól teljesen független áramot ad!

– tette még hozzá az azonosságát titkoló hozzászóló.

Ennek cáfoltára a Die Welt cikkét/podcastjét akasztotta ki valaki, amely szerint “a német szélturbinák már most is annyi áramot szolgáltatnak, mint egy fél atomerőmű”.

Azzal kapcsolatban nem találtunk egyetlen bejegyzést sem, hogy a szélerőművek rosszul festenének az Adrián, ahol sok német megfordul.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

A védelmében

A csütörtökön is kommunikált a követőivel, akiknek a következőket írta a Twitteren.

A közvetlen szomszédságunkban zajló kétségtelenül a legnagyobb kihívás az EU számára. De: minél nagyobb a nyomás kívülről, annál határozottabban és egységesebben cselekszünk. Készek vagyunk megvédeni a békét!

– írta Scholz, és miután a bejegyzéshez a #Regierungserklärung hashtaget kapcsolta, ezt a bejegyzést a német hivatalos álláspontjának is tekinthetjük. Miközben tovább dúl a háború.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: