Connect with us

Szponzorált cikk

A VÁLSÁGNAK VÉGE, INDUL AZ ÉLET! Örökös szponzorált cikk 24 nyelven, targetálással

Avatar photo

Közzétéve:

a megjelenés dátuma:

gtranslate a1 1
Olvasási idő: 3 perc

 
Mostantól lehetőség nyílik arra, hogy bárki – tehát nem csak a Balkán kedvelői – szponzorált cikkeket helyezzenek a BALK-on. A szponzorált cikkek alapnyelve a magyar, de további 23 elérhető nyelv van, amelyen a hirdetések megjelennek/megjelenhetnek, ezt jelzik a cikk felett látható zászlócskák. Sokféle gazdasági és kereskedelmi jellegű cikket elfogadunk, de egyéb cikkek megjelenítését is vállaljuk, egyetlen feltételünk, hogy a cikkben hiteles információk szerepeljenek.

Miért érdemes?

Több okból is érdemes szponzorált cikket megjelentetni a BALK-on:

✏️ A szponzorált cikknek nincs lejárata, nem kötődik időtartamhoz, mindaddig a BALK-on marad, amíg magazinunk működik. Ennek több haszna van: az egyik, hogy a cikkek megjelennek a keresőkben, a másik pedig, hogy  bármikor elővehetők, aktualizálhatók, és meghirdethetők egy kiválasztott területre . Ezzel csak annyi kiadás van, amennyibe az újbóli meghirdetés kerül.
✏️ Minden szponzorált cikk a BALK rendszerének szerves része lesz, ami több dolgot jelent.
✏️ Az egyik, hogy felkerül a BALK idővonalára, amely szinte közvetlenül a cikk alatt van. Itt a cikkek időrendi sorrendben szerepelnek, és egy kattintással elérhetők
✏️ A BALK többszavas keresővel rendelkezik, amely egy, két vagy ennél több szóra is tud keresni egyszerre!
✏️ A cikkek alatt van egy Facebook-számláló, ahol a látogatók jelezhetik, hogy tetszett neki az ajánlat
✏️ A BALK felületén megjelenő szponzorált cikkek külön könyvtárat kapnak SZPONZORÁLT CIKK néven. Ez a felirat jól látható helyen van, és egy kattintásra megjelenik a BALK-on elhelyezett összes szponzorált cikk
✏️ Asztali számítógépen a „Szponzorált cikk” kategória a jobb oldali oszlopban jelenik meg, és mindig szem előtt van, görgetéskor sem tűnik el.
✏️ A szponzorált cikkek a BALK rendszerein keresztül emberek ezreihez jutnak el minden különdíj nélkül
✏️ Bármelyik szponzorált cikk megosztható a Facebookon, a Twitteren és a LinkedInen, elküldhető bárkinek Messengeren, Skype-on GMailban vagy más levelező programban, Watsappon, SMS-ben és Viberen, de ezen felül is vannak még lehetőségek. A lényeg az, hogy  szabadon és aktívan használható a szponzorált cikk üzleti célok elérésére  azok számára is, akiknek nincs saját honlapjuk.
✏️ Hogyan működik? Ha szeretné gyorsan kiadni például a óját, és van szponzorált cikke a BALK-on, akkor a cikket bármikor megoszthatja az ismerőseivel, vagy éppen a jelentkezőkkel, ehhez még kapcsolatba sem kell lépnie velünk, egyszerűen elküldi SMS-ben, Facebookon, Viberen, stb.
✏️ A BALK saját rendszerein keresztül különdíj ellenében lehetővé teszi, hogy a szponzorált cikkek még több, korlátlan számú emberhez eljussanak a saját olvasó- és követő táborán kívül, területileg és tematikailag targetálva

A VÁLSÁGNAK VÉGE, INDUL AZ ÉLET! Örökös szponzorált cikk 24 nyelven, targetálással

Idegen nyelven történt letöltések

Maga a cikk

Mielőtt erre kitérnénk, kérem, hogy nézze meg az első szponzorált cikket, hogy lássa, miről is van szó.

✏️ Sokféle marketingjellegű cikket elfogadunk, amelyek a „saját termék vagy szolgáltatás” bemutatásáról szólnak
✏️ A cikk a feladó által jóváhagyott formában jelenik meg, asztali számítógépen és mobilon egyaránt élvezhető formában
✏️ A cikkek hossza körülbelül 500 szó
✏️ Több fotó és videó elhelyezhető
✏️ A szponzorált cikkeket a mesterséges intelligencia (AI) lefordítja, és azonnal több mint húsz nyelven megjelennek
✏️ Miután nem Google-jellegű fordításról van szó, a lefordított szöveg elkattintás esetén sem veszik el, mert külön linket kap, amelyen bármikor előkereshető, illetve amelyet a keresők az adott oldal nyelvén megtalálnak, és beforgatnak a saját rendszerükbe

✏️ Az AI-fordítás természetesen nem tökéletes, viszont lehetőség van a javítására, igény szerint különdíj ellenében ezt hivatalos fordítókkal végeztetjük el. Erre akkor lehet szükség, ha egy magyar terméket például Franciaországban szeretne bárki eladni. Akkor a franciára lefordított és nyelvtani szempontból ellenőrzött cikket Franciaország kívánt részén jelenítjük meg a kiválasztott célközönségnek
✏️ Ebben az esetben is érvényesek a szponzorált cikkel kapcsolatban fent említett elvek, amelyek szerint egy idegen nyelvre lefordított szponzorált cikk ugyanúgy használható, mint a magyar eredeti, ehhez az összes megfelelő linket megadjuk, a fordítást azonban csak mi tudjuk módosítani különdíj ellenében
✏️ Az alapnyelv a magyar, az AI-fordításnak nincs díja, az AI-fordítás pontosításának azonban van egy egyszeri díja minden nyelvre külön-külön, attól függően, hogy hány lektorált oldalt szeretne

A fentiekkel kapcsolatban minden kérdésre személyesen válaszolunk 9 és 19 óra között az itt megadott a telefonszámon, de írhatnak is nekünk a fenti e-mail címen.

Szponzorált cikk

Online számlázás egyszerűen, gyorsan

Közzététel:

a megjelenés dátuma

Írta

szamlazz online
Olvasási idő: 0 perc

 

csi

Számlázz.hu

fogyasztok

Az olvasás folytatása

Szponzorált cikk

GONDTALAN NYARALÁS: Nem csak síparadicsom, nyaralás Ausztriában magyar árakon

Közzététel:

a megjelenés dátuma

Írta

Worthersee
Olvasási idő: 2 perc

 
Az osztrák Alpok egyik gyöngyszemét, Muraut sokan síparadicsomként ismerik. A város a Kreischberg közvetlen közelében található, de közel van a környék másik nevezetes síközpontja a Lachtal is.

GONDTALAN NYARALÁS: Nem csak síparadicsom, nyaralás Ausztriában magyar árakonUgyanakkor egyre többen fedezik fel a Mura völgyének számos természeti és épített látnivalóit. Ma már honfitársaink is szívesen látogatnak el nyáron is a környékre, hiszen itt található Ausztria második legmagasabb vízesése, a Günster (67 méter), a közelben pedig Ausztria legmagasabb (1700 méter) nyári bobpályája, a Nocky Flitzer. Judenburg középkori harangtornyában élvezhetjük Ausztria legmodernebb planetáriumának előadásait, és a közelében látogathatjuk meg a híres VW és PUch járműmúzeumot is.

Murautól mindössze 17 km távolságra, St. Peter am Kammersberg főterén 60 ággyal és 110 férőhelyes nagyteremmel várja vendégeit a Hotel Murauerhof.

A magyar tulajdonos és személyzet gondoskodik a látogatók kényelméről, ingyenes prospektusokkal és térképekkel. A parkolás és a wifi is ingyenes a panzióban, a kiváltható MurtalCard pedig a belépődíjakból nyújt jelentős kedvezményt.

Legyen szó bencés apátságokról (St. Lambrecht, Seckau vagy Admont), klagenfurti kirándulásról (Minimundus, Wörthi-tó, barokk főtér), fürdőzésről a kiépített fürdőtavak valamelyikében, élményfürdőzésről Judenburg-Fohnsdorfban vagy a VW, esetleg a Puch járműmúzeum meglátogatásáról, a fák lombkoronájában haladó faútról, megszakítva csúszdával, játszótérrel, egy felejthetetlen nap a gyerekekkel a Märchanwaldban, mindez olyan élményekkel gazdagítja a vendégeket, amelyek időről időre visszacsábítják őket Ausztria ezen látogatóktól még nem zsúfolt mesevilágába.

A Hotel Murauerhof személyzete különös odafigyeléssel biztosítja a távolságtartás lehetőségét. Sem a panzióban, sem pedig a turisztikai látványosságoknál nem fordul elő tömeg, az árak pedig a magyarországi árak szintjén biztosítják a nyaralás gondtalanságát.

Gyermekkedvezmények, szezonális engedmények ajánlatkérés esetén érhetők el.

Programok

Burg Moosham
Hochosterwitz, Mauterndorf és Moosham vára panziónk közelében található. 1-2 óra alatt bejárható, nem megterhelő „esőprogramot” jelent, igazán élvezetes élményt nyújtva.
Klagenfurt Cimerek Terme
Klagenfurt tipikusan az a város, amelyet mindig szerettünk volna megnézni, de valahogy rendszeresen a bakancslistán marad. Reggeli után elindulva a délelőttöt már a barokk főtéren sétálva tölthetjük el, beiktatva a tér végén a régi tartományi gyűlés dísztermét, a Címerek Termét. Karintia egykori főnemeseinek címerei láthatók itt, nagyon impozáns környezetben.
Klagenfurt Minimundus 1.
Mintegy 2 km-re terül el a világ látnivalóinak miniatürizált makettjeit bemutató park, a Minimundus, amelyben természetesen járnak a modellvasutak, a hajók, és a kisgyermekesek is kiváló programot biztosíthatnak itt a szabad levegőn. Ebédelni már a Wörthi-tó strandjánál érdemes, ahol a fürdésen kívül akár hajókiránduláson is részt vehetünk. Estére vacsoraidőben érkezünk panziónkba, ahol már vár a 3 fogásos menüvacsora.
Solkpas hago1.
Akár a Via Ferrata, a lovaglás, a rafting vagy kerékpározás, túrázás kerül szóba, mindig előtérbe kerül, hogy településünk a kerékpár- és túraútvonalak metszéspontjában fekszik, sőt hágók is megtalálhatók a közelünkben. Kedvelik a motorosok is ezt a vidéket, hiszen Murauban műszaki mentés, motorszerviz és alkatrészbolt is rendelkezésükre áll.
Kreischberg 12.
Síelés… A Kreischberg Murau hagyományosan közkedvelt síközpontja. Itt rendezik meg minden évben a Magyar Nemzeti Síbajnokságot, de adott már helyszínt a pályarendszer sí világkupának és szabadstílusú snowboard világbajnokságnak is. 130 hóágyú is bevethető a kiváló hóviszonyok biztosításához, a parkolás pedig ingyenes. Panziónk is ingyenesen biztosítja a síszárítót, a hiányzó felszerelés pedig síkölcsönzőnkből hozzáférhető.

 

Az olvasás folytatása

Meteorológia

KÖVETÉS

Napi hírlevél


A szerző cikkei

B.A. Balkanac

Balkanac

Letöltések

Kultúra

Utazás

Egészség

KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!

Hirdetés

A BALK a világban

Hirdetés

Tíz nap legjava

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: