Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szponzorált cikk

GONDTALAN NYARALÁS: Nem csak síparadicsom, nyaralás Ausztriában magyar árakon

Worthersee
Olvasási idő: 2 perc

 
Az Alpok egyik gyöngyszemét, Muraut sokan síparadicsomként ismerik. A város a Kreischberg közvetlen közelében található, de közel van a környék másik nevezetes síközpontja a Lachtal is.

GONDTALAN NYARALÁS: Nem csak síparadicsom, nyaralás Ausztriában magyar árakonUgyanakkor egyre többen fedezik fel a Mura völgyének számos természeti és épített látnivalóit. Ma már honfitársaink is szívesen látogatnak el nyáron is a környékre, hiszen itt található második legmagasabb vízesése, a Günster (67 méter), a közelben pedig Ausztria legmagasabb (1700 méter) nyári bobpályája, a Nocky Flitzer. Judenburg középkori harangtornyában élvezhetjük Ausztria legmodernebb planetáriumának előadásait, és a közelében látogathatjuk meg a híres VW és PUch járműmúzeumot is.

Murautól mindössze 17 km távolságra, St. Peter am Kammersberg főterén 60 ággyal és 110 férőhelyes nagyteremmel várja vendégeit a Hotel Murauerhof.

A és személyzet gondoskodik a látogatók kényelméről, ingyenes prospektusokkal és térképekkel. A parkolás és a wifi is ingyenes a panzióban, a kiváltható MurtalCard pedig a belépődíjakból nyújt jelentős kedvezményt.

Legyen szó bencés apátságokról (St. Lambrecht, Seckau vagy Admont), klagenfurti kirándulásról (Minimundus, Wörthi-tó, barokk főtér), fürdőzésről a kiépített fürdőtavak valamelyikében, élményfürdőzésről Judenburg-Fohnsdorfban vagy a VW, esetleg a Puch járműmúzeum meglátogatásáról, a fák lombkoronájában haladó faútról, megszakítva csúszdával, játszótérrel, egy felejthetetlen nap a gyerekekkel a Märchanwaldban, mindez olyan élményekkel gazdagítja a vendégeket, amelyek időről időre visszacsábítják őket Ausztria ezen látogatóktól még nem zsúfolt mesevilágába.

A Hotel Murauerhof személyzete különös odafigyeléssel biztosítja a távolságtartás lehetőségét. Sem a panzióban, sem pedig a turisztikai látványosságoknál nem fordul elő tömeg, az árak pedig a magyarországi árak szintjén biztosítják a ás gondtalanságát.

Gyermekkedvezmények, szezonális engedmények ajánlatkérés esetén érhetők el.

Programok

Burg Moosham
Hochosterwitz, Mauterndorf és Moosham vára panziónk közelében található. 1-2 óra alatt bejárható, nem megterhelő “esőprogramot” jelent, igazán élvezetes élményt nyújtva.
Klagenfurt Cimerek Terme
Klagenfurt tipikusan az a város, amelyet mindig szerettünk volna megnézni, de valahogy rendszeresen a bakancslistán marad. Reggeli után elindulva a délelőttöt már a barokk főtéren sétálva tölthetjük el, beiktatva a tér végén a régi tartományi gyűlés dísztermét, a Címerek Termét. Karintia egykori főnemeseinek címerei láthatók itt, nagyon impozáns környezetben.
Klagenfurt Minimundus 1.
Mintegy 2 km-re terül el a világ látnivalóinak miniatürizált makettjeit bemutató park, a Minimundus, amelyben természetesen járnak a modellvasutak, a hajók, és a kisgyermekesek is kiváló programot biztosíthatnak itt a szabad levegőn. Ebédelni már a Wörthi-tó strandjánál érdemes, ahol a fürdésen kívül akár hajókiránduláson is részt vehetünk. Estére vacsoraidőben érkezünk vissza panziónkba, ahol már vár a 3 fogásos menü.
Solkpas hago1.
Akár a Via Ferrata, a lovaglás, a rafting vagy kerékpározás, túrázás kerül szóba, mindig előtérbe kerül, hogy településünk a kerékpár- és túraútvonalak metszéspontjában fekszik, sőt hágók is megtalálhatók a közelünkben. Kedvelik a motorosok is ezt a vidéket, hiszen Murauban műszaki mentés, motorszerviz és alkatrészbolt is rendelkezésükre áll.
Kreischberg 12.
Síelés… A Kreischberg Murau hagyományosan közkedvelt síközpontja. Itt rendezik meg minden évben a Nemzeti Síbajnokságot, de adott már helyszínt a pályarendszer sí világkupának és szabadstílusú snowboard világbajnokságnak is. 130 hóágyú is bevethető a kiváló hóviszonyok biztosításához, a parkolás pedig ingyenes. Panziónk is ingyenesen biztosítja a síszárítót, a hiányzó felszerelés pedig síkölcsönzőnkből hozzáférhető.

 


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: