Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Horvátország

ÚJ OTTHON: A zágrábi Dinamo közzétette új stadionjának a látványtervét

gnk dinamo
Olvasási idő: 1 perc

A zágrábi a közösségi médiában tette közzé új stadionjának a látványtervét. Egyúttal nyilvánosságra hozták a stadionra vonatkozó legfontosabb adatokat is. A BALK korábban már írt arról, hogy a labdarúgással kapcsolatos Horvátországban a legtöbb esetben katasztrofális állapotban van. Az új eszéki stadion már épül, és most elkészült a tavalyi bajnokcsapat, a zágrábi Dinamo új otthonának látványterve is.

A most közzétett információk szerint a 60 millió euróba kerül, és három éven belül készül el.


Azokban a pillanatokban, amikor játékosaink a híres Dinamo új és örök fejezeteit írják, először mutatjuk be azt az elképzelést és víziót, amely új otthonunk kinézetére vonatkozik. A klub által készített anyagok alapján és az UEFA szabványainak megfelelően a Maksimir stadion látványtervét Otto Barić, a híres zágrábi építész alkotta meg, a Polymachine céghez tartozó partnerei segítségével, akik az elképzelést és a víziót fényképekkel ábrázolták


kis festett kabatok222kis festett kabatok

– jelentette be a zágrábi klub. ÚJ OTTHON: A zágrábi Dinamo közzétette új stadionjának a látványtervét

A közlemény szerint a zágrábi Dinamo új stadionjában 34 000 fedett hely lesz 3000 VIP ülőhellyel, de a lelátókon biztonságos szurkolást biztosítanak a fogyatékossággal élő nézők számára is. A stadionban lesz médiaközpont is, a nézők pedig csúcsminőségű kiszolgálásra számíthatnak.

Egy olvasói bejegyzés szerint a zágrábi Dinamo új stadionja a müncheni Allianz Arenára hasonlít, habár annak a befogadóképessége több mint kétszer akkora, vagyis mintegy 75 ezer fő.
___________________________
Forrás: GNK Dinamo,

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: