Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Migráció

RENDŐRI AKTIVITÁS: Most a migránsokat fogdosták össze a szerb rendőrök Belgrádban

62595 10 orig
Olvasási idő: 1 perc

Tegnap a bűnözők, ma a migránsok voltak napirenden. A közel száz migránst gyűjtöttek be Belgrádban, ahonnan a preševói befogadó központba szállították őket. Az akcióval kapcsolatban a is exponálta magát, és elismételte, hogy a migránsoknak a táborokban a helyük.

Üzenet a migránsoknak és a szélsőjobbnak

Szerb médiajelentések szerit a 97 migránst küldtek vissza a közelében lévő Preševóba, és jelezték, hogy lesznek még hasonló akciók.

Aleksandar szerb a razziában résztvevő rendőrökkel találkozva kijelentette, hogy a szerbiai menekültügyi rendszer az egyik legszervezettebb Európában.

Vulin ezzel kapcsolatban megismételte azt a tavaly novemberi kijelentését, amely szerint a migránsoknak a befogadó központokban “kell és muszáj lenniük”.

A törvényeket tiszteletben kell tartani, és a mindennapi életünk soha és semmiképp sem kerülhet veszélybe

– tette hozzá a szerb belügyminiszter, aki kihasználta az alkalmat, hogy üzenjen a jobb szélen tartózkodó erőknek is.

Vulin arra figyelmeztetett, hogy “senki nem veheti a saját kezébe az igazságszolgáltatást”, hogy a törvények megszegésével megpróbálja eltávolítani, megbüntetni vagy irányítani a migránsokat, mert vannak rendőrök és más intézmények, amelyek ennek a végrehajtásáért felelősek.

A megjegyzés egyértelműen a Népi Járőrségnek (Narodne Patrole) nevű szervezetnek szól, amely már nem csak az interneten, hanem a való életben is egyre aktívabb.

A való élet

A “való életről” az “ népe” igyekezett felvilágosítani a szerb belügyminisztert, bár a kevés helyen szerepelt a napi válogatásban.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

A tekintélyes Politika című belgrádi napilap egyik olvasója megjegyezte, hogy a közvetlen központjában lévő legnagyobb piac, a Zeleni Venac és a közgazdasági egyetem környéke nap, mint nap tele van migránsokkal, akiknek mind a befogadó központokban kellene lenniük.

A Politika másik olvasója meghívta a szerb belügyminisztert, hogy keresse fel Zombort, és a helyszínen győződjön meg arról, hogy valójában mi is a helyzet.

Ezt követően aligha lehet kizárni, hogy a szerb rendőrség egyik elkövetkező akciója éppen Zomborban lesz. Megérett rá már a helyzet.

Aestherar 412
tarhelypar-412

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!

250x250


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: