Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Denisz Smihal hírfolyama

Olvasási idő: 0 perc

Egyetlen újságtól sem várhatjuk el, hogy percrekész információkkal szolgáljon a világban történő eseményekről, azt viszont megtehetjük, hogy megnyitjuk a politikusok/közéleti személyek/pártok/lapok Twitter-oldalait azok előtt, akiknek nincs hozzáférésük az említett közösségi oldalhoz. Mindenekelőtt azoknak a nyilvános bejegyzéseit emeljük át ide, akik valamilyen módon kapcsolódnak a Balkánhoz, illetve cikkeinkben név szerint is szerepelnek. Egyelőre.

A fordítóprogram használta lehetővé teszi, hogy a bejegyzések bármely nyelven olvashatók legyenek, ehhez kattints a megfelelő zászlócskára. A magyar zászlóra kattintva az eredeti nyelvek állnak vissza. Az oldal tartalma tíz percenként frissül.

Ezen az oldalon bejegyzései és a vele kapcsolatos tweetek egyaránt olvashatók.

Denisz Smihal hírfolyama
[custom-twitter-feeds screenname=”@Denys_Shmyhal” showheader=false]
Amit róla írnak
[custom-twitter-feeds search=”Shmyhal” showheader=false]Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!
[quads id=2]

[custom-twitter-feeds screenname="vkovatsvilmos,balkmagazin,drMartonA,RKalapis,NandorFehervari" exclude="author,retweeter,actions,linkbox,twitterlink" num=3 showbutton=false showheader=false]


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: