Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Oroszország

TESTVÉRISÉG: Artyom Dzjubát szívesen látnák Belgrádban

1dzjuba
A belgrádi Crvena Zvezda szívesen szerződtetné Artyom Dzjubát
Olvasási idő: 1 perc

A belgrádi Crvena Zvezdába szeretné leigazolni Artyom Dzjubát, a Zenyit támadóját és az orosz válogatott szövetségi kapitányát. Ezt megerősítette a belgrádi csapat ügyvezető igazgatója, Zvezdan Terzić is.

Szeretnénk áthozni Dzjubát, hogy az ő segítségével bebiztosítsuk a Bajnokok Ligáját

– nyilatkozta egy orosz sportlapnak Terzić.

Az Ukrajna elleni invázió miatt az orosz klubok nem játszhatnak az európai színtéren, ezért könnyen előfordulhat, hogy sok ottani futballista igazol európai klubokhoz.

A belgrádi Crvena Zvezda is ezt igyekszik kihasználni, és megpróbálja igazolni Dzjubát, akire állítólag a Bayer Leverkusen is szemet vetett.

A “gyógyszergyáriak” annyival vannak előnyösebb helyzetben, hogy ők már bebiztosították a helyüket a Bajnokok Ligájában, a belgrádi “Vörös Csillag” viszont Zdjuba segítségével szeretné ezt elérni.

A belgrádi sajtó szerint más európai csapatok is érdeklődnek a két hónap múlva szabaddá váló orosz csatár iránt, állítólag Olaszországból, Hollandiából, Svájcból és Törökországból is kapott már ajánlatokat.

Kiszivárgó hírek szerint a Crvena Zvezda egy éves szerződést kínál az orosz válogatott szövetségi kapitányának, amelyet további egy évvel meghosszabbíthatnak, az ajánlatot már el is küldték Szentpétervárra.

Zdjuba 2015 óta 246 meccsen 108 gólt szerzett és 70 gólpasszt jegyzett a Zenyitben.kis festett kabatok222kis festett kabatok

A szerb tabloidok szinte már Belgrádban látják az orosz csatárt, állításuk szerint a Спорт-Экспресс (Sport-Express) című orosz portál is azt tanácsolja Zdjubának, hogy a Zvezdában folytassa a pályafutását.

Csomagolj, és menj a szerb testvérekhez

– tanácsolta a Sport-Express az orosz labdarugó válogatott (volt) kapitányának.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: