Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

SPECIÁLIS HADVISELÉS: Harmadszor is hamis bombariadó az Air Serbia moszkvai járatán

air serbia atvizsgalas
A harmadik szerb gép átvizsgálása a belgrádi repülőtéren (Forrás: szerb belügyminisztérium)
Olvasási idő: 1 perc

Nem sokkal azt követően, hogy közzétettük az Air Serbia gépére vonatkozó két hamis bombariadóról szóló cikkünket, egy harmadik ilyen eset is történt. Ezúttal még nem indult el Moszkvába az a gép, amellyel kapcsolatban az újabb érkezett. A szabályok szerint ezt a gépet is átvizsgálták, de ezúttal sem találtak bombát.

A lassan ipari méretűvé váló fenyegetés-sorozat kezdi magán viselni a “speciális hadviselés” jellegét az oroszbarát Szerbiával szemben, amely nem csatlakozott a elleni nyugati szankciókhoz.

A fenyegetés ezúttal is e-mailen érkezett, de egyelőre nem közölték, hogy ezt is ukrán címről adták-e fel. Egyáltalán nem zárható ki, hogy ukrán részről valaki/valakik a Szerbia elleni speciális háborúnak ezt a formáját választották.

Ezzel azonban nem csak Szerbiának okoznak károkat, hanem a NATO-nak, illetve Magyarországnak is, az előző alakalommal ugyanis részről két Gripent emeltek a levegőbe, amelyek kikísérték a magyar légtérből az Air Serbia megfenyegetett gépét.

Az élénk -életet élő Emine Dzseppar ukrán -helyettes március 12-én vádolta meg ezen a közösségi felületen Szerbiát, hogy hasznot húz az ukrajnai háborúból.

Vérből pénzt keresni méltatlan egy uniós tagjelölt ország részéről


kis festett kabatok222kis festett kabatok

– írta a magas beosztású ukrán külügyi illetékes. Erre reagált nyilatkozatában Aleksandar Vučić szerb államfő, aki kifogásolta, hogy (az ukránok) nem kritizálják azokat, akik NATO-tagok és részben Európában vannak. Név szerint Törökországot említette, de a bírálat vonatkozott az Öböl-menti országokra, amelyeknél a ért kuncsorog”.

Egyébként ha rátekintünk a magas beosztású ukrán külügyi alkalmazott Twitter-fiókjára, akkor azonnal úgy érezhetjük magunkat, mintha a fronton lennénk.

A különböző nyelvű bejegyzések vagy hadijelentések, vagy nyílt vádaskodások az oroszokkal szemben, akik a fiók tulajdonosa szerint emberiesség elleni bűncselekményeket követnek el Ukrajnában, aminek kivizsgálását Ukrajna hivatalosan is kérte különböző nemzetközi fórumokon.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!


Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: