Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

Đoković nem játszik Indian Wellsben és Miamiban sem

djokovic kihagyja
Újabb tornákról marad le Novak Đoković (Forrás: Twitter)
Olvasási idő: 1 perc

Ausztrália után az Egyesült Államokban sem lép pályára , ami azt jelenti, hogy nem játszik Indian Wellsben és Miamiban sem. A mostani őrületben az sem zárható ki teljesen, hogy egyszer csak kitiltják Danyiil Medvegyev teniszezőt is, de nem az oltások megtagadása, hanem az miatt.

Újabb tornákat hagy ki

Novak Đoković, aki jelenleg a világ második játékosa, biztosan nem lép pályára Indian Wellsben. Ezt maga a teniszező jelentette be -profilján. A döntés azonban nem csak Indian Wellsre vonatkozik, Đoković ugyanis kihagyja a miami tornát is.

Ezt a fejleményt sejteni lehetett, miután az ausztráliai huzavonát követően sem oltatta be magát, így máshol sem nagyon léphet pályára

Automatikusan bekerültem a miami tornára, de azonnal tudtam, hogy nem tudok odautazni. Az egészségügyi hatóságok megerősítették, hogy a szabályok nem változnak, így nem játszhatok az USA-ban. Sok sikert mindenkinek, aki részt vesz

– írta Đoković, aki éppen azáltal veszítette el első helyezését az ATP-listán, hogy nem játszott Ausztráliában.

A szerb teniszező “oltatlan státusza” miatt az év eleje óta csak egy tornán játszott, ott viszont nem aratott sikert, mert Dubajban a cseh Jiří Veselý legyőzte.

Más is veszélyeztetett

Az elleni miatt az orosz Danyiil Medvegyev is lemaradhat ezekről a tornákról, bár az egyéni sportolók (még) nem érintettek az elleni által.

Sohasem tudhatod. A tenisz ugyan más mint a többi sport, mert nem csapatok, hanem a világ különböző részein élő egyének játsszák. A lehetőség azonban fennáll, de remélem, hogy nem így lesz

– nyilatkozta az esettel kapcsolatban Medvegyev, aki úgy fogalmazott, hogy ő mindenképpen szeretné folytatni a versenyzést.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Nehéz erről beszélni, mert én csak teniszezni szeretnék. Szeretném népszerűsíteni ezt a sportot, amelyben játszom. A helyzet jelenleg olyan, hogy ezt csak semleges sportolóként tudom megtenni

– jelentette ki Medvegyev, aki megjegyezte, hogy nem tudja, mi lesz az egyéni versenyeken szereplő sportolókkal szembeni szankciók terén.

A tenisztornák ernyőszervezetei, az ATP és a WTA elítélték Oroszország Ukrajna elleni invázióját, az orosz csapatokat pedig eltiltották a versenyzéstől. Az egyéni indulók (egyelőre) semleges sportolóként vehetnek részt a versenyeken.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: