Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Földrengés

KATASZTRÓFA: Hiányolják, hogy az OTP még mindig nem nyitott ki Petrinjában

magyar kontener otp petrinja
Olvasási idő: 1 perc

A tavaly év végi katasztrofális földrengés sok vállalkozást sodort a tönk szélére Petrinjában. A tulajdonosok dolgát tovább nehezíti, hogy még mindig nem nyitott ki az OTP helyi bankfiókja, ahol a legtöbben a számlájukat vezetik.

Snježana Prpićnek könyvelő cége van Petrinjában, így pontosan tudja, hogy az ügyfelei hol vezetik a folyószámláikat.

Az emberek itt szó szerint az életükért küzdenek, és nekik most nagyon nagy gondot okoz, hogy az OTP nem nyitott ki. Itt csak az Erste működik, viszont a többségük az OTP-nél vezeti a számláját

– nyilatkozta a zágrábi TV esti híradójának a petrinjai könyvelő, aki azt is elmondta, hogy a vállalkozóknak (és az OTP-nél takarékoskodó embereknek) ezért be kell menniük Sziszekbe, ahol – úgy tudja – egy nappal ezelőtt nyitott ki az OTP ottani fiókja.

A Nova TV tudósítója annak a reményének adott hangot, hogy valaki felfigyel a helyiek panaszára, és találnak valamilyen megoldást erre a kérdésre.

A tudósításban elhangzott az is, hogy Petrinjának most sürgősen szüksége van az ígért konténerváros megépítésére, amire nem tudnak egy vagy két hónapot várni.

Snježana Prpić hozzátette, hogy ezekbe a konténerekbe a fölrengés során összeomlott városközpont lakóit telepítenék.

külgazdasági és a múlt pénteken járt Petrinjában, hogy személyesen adja át a humanitárius segély részét képező első két lakókonténert a földrengésben fedél nélkül maradt családok számára.

ez alkalommal elmondta, hogy a szám szerint 50 szigetelt, fűthető, berendezett lakókonténert adományoz a földrengés sújtotta térség ának.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: