Connect with us

Bűnügy

FELBÉRELTÉK: Állítólag Dér Csabának kellett volna megölnie a szerb elnököt

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

der 2
A cikk meghallgatása

Belgrádi sajtójelentések szerint a szerb elnök kijelentette, hogy információi szerint a Magyarországon őrizetben lévő Dér Csabának kellett volna megölnie őt, a vajdasági magyar származású bérgyilkos állítólag erre kapott megbízást.

– A most tudomásomra jutott információk szerint igaz, hogy Dér Csaba két bűnszervezettől is felkérést kapott a meggyilkolásomra, amit ma fedett fel a budapesti rendőrségnek

– mondta Aleksandar Vučić, aki éppen a szerbiai rendőrség különleges egységeinek terrorelhárítási gyakorlatát tekintette meg, és azonnal reagált az értesülésre.

– Most hallottam ezt az információt. Azt mondták nekem, hogy igaz, hogy ezt mondta, de hogy ebből valóban mi igaz, tényleg nem tudom. Ha mégis igaz, csak azt tudom mondani, hogy nem félek. És ezzel mit érnek el, ha igaz? Talán megakadályozzák, hogy megépítsük az autópályát, vagy meggátolják, hogy az egészségügyi dolgozók holnap anyagi támogatást kapjanak?

– jelentette ki Vučić.

A 39 éves Dér Csaba, akit “mosolygós gyilkos” néven is ismernek, jelenleg Magyarországon van őrizetben legalább három ember meggyilkolásának gyanúja miatt

Az emberöléseket Belgrádban, Hollandiában és Budapesten követte el.

Tavaly decemberben beismerte, hogy 2018 januárjában a belgrádi Banovo brdo városrészben tévedésből lőtte le Nebojša Markovićot, aki egy babakocsit vett elő az autója csomagtartójából.

Dérnek Aleksandar Šaracot kellett volna meggyilkolnia, őt néhány hete egy belgrádi bevásárlóközpontban sebesítették meg, aminek következtében később elhunyt.

A BALK Hírlevele


Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava