Connect with us

Bűnügy

FELBÉRELTÉK: Állítólag Dér Csabának kellett volna megölnie a szerb elnököt

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

der 2
tolnai otto szemeremekszerek 3 728 ?c=4784&m=0&a=438898&r=TolnaiOtt%C3%B3%3ASzem%C3%A9rem%C3%A9kszerek3
Olvasási idő: 1 perc

Belgrádi sajtójelentések szerint a szerb elnök kijelentette, hogy információi szerint a Magyarországon őrizetben lévő Dér Csabának kellett volna megölnie őt, a vajdasági származású bérgyilkos állítólag erre kapott megbízást.

A most tudomásomra jutott információk szerint igaz, hogy Dér Csaba két bűnszervezettől is felkérést kapott a meggyilkolásomra, amit ma fedett fel a budapesti rendőrségnek

– mondta Aleksandar Vučić, aki éppen a szerbiai rendőrség különleges egységeinek terrorelhárítási gyakorlatát tekintette meg, és azonnal reagált az értesülésre.

Most hallottam ezt az információt. Azt mondták nekem, hogy igaz, hogy ezt mondta, de hogy ebből valóban mi igaz, tényleg nem tudom. Ha mégis igaz, csak azt tudom mondani, hogy nem félek. És ezzel mit érnek el, ha igaz? Talán megakadályozzák, hogy megépítsük az autópályát, vagy meggátolják, hogy az egészségügyi dolgozók holnap anyagi támogatást kapjanak?

– jelentette ki Vučić.

A 39 éves Dér Csaba, akit „mosolygós gyilkos” néven is ismernek, jelenleg Magyarországon van őrizetben legalább három ember meggyilkolásának gyanúja miatt

Az emberöléseket Belgrádban, Hollandiában és Budapesten követte el.

Tavaly decemberben beismerte, hogy 2018 januárjában a belgrádi Banovo brdo városrészben tévedésből lőtte le Nebojša Markovićot, aki egy babakocsit vett elő az autója csomagtartójából.

Dérnek Aleksandar Šaracot kellett volna meggyilkolnia, őt néhány hete egy belgrádi bevásárlóközpontban sebesítették meg, aminek következtében később elhunyt.Játékpercek (zsákbamacska)Szerbia

SZERB LELEMÉNY: A kutyára tette a lábbilincset, ő meg a városban flangált

Avatar photo

Közzététel:

a megjelenés dátuma

Írta

lábbilincs nélkül szabadlábon
HATÁRTALAN LELEMÉNYESSÉG: A háziőrizetben lévő kutyuska (Forrás: Blic)
tolnai otto szemeremekszerek 3 728 ?c=4784&m=0&a=438898&r=TolnaiOtt%C3%B3%3ASzem%C3%A9rem%C3%A9kszerek3
Olvasási idő: 1 perc

Levette a lábára szerelt jeladó készüléket, vagyis az elektromos lábbilincset az a szerbiai férfi, akit a bíróság egyéves háziőrizetre ítélt, mert megverte Zoran Lilić volt kisjugoszláv bábelnök fiát. Zoran Lilić az 1994 és 1997 közötti időszakban volt a Kis-Jugoszlávia elnöke, de túl sok köze nem volt a saját munkájához, mert az országot a háborús bűnök elkövetésével megvádolt Slobodan Milošević irányította.

Lábbilincs nélkül szabadon

A szerbiai rendőrség annak gyanújával vette őrizetbe Dejan Vuksanovićot (29), hogy akadályozta az ítélet végrehajtását, valamint megsemmisítése, illetve megrongálta mások tulajdonát, és ezáltal újabb bűncselekményeket követett el.

Az 12 hónapos háziőrizetre vonatkozó ítéletet október végén mondta ki egy belgrádi bíróság, miután vádalkut kötött Vuksanovićtyal, aki beismerte bűnösségét, és ennek értelmében a büntetésvégrehajtás elektromos jeladót szerelt a lábára.

kutya labbilincs

Forrás: Privát archívum

A belgrádi Blic hírportál/napilap beszámolója szerint az elítélt férfi azonban eltávolította a lábáról az elektronikus bilincset, amelyet a lakásban tartott kutyájának nyakába tett, ő pedig a városban flangált.

A két újabb bűncselekmény elkövetése miatt Vuksanovićot a napokban hallgatja meg az illetékes ügyészség, az előzetes eljárási bíró és a büntetésvégrehajtási igazgatóság biztosa pedig arról dönt, hogy a házi őrizetet rendes börtönre változtatja-e.

Vuksanović egy másik férfival közösen októberben bántalmazta a volt kisjugoszláv államfő fiát, amit egy térfigyelő kamera rögzített.

A másik férfi, Aleksandar Relić ellen elfogatási parancs van érvényben, miután egy sokkal súlyosabb bűncselekmény miatt is keresik.

Relić 2019 első napján, egy újévi ünnepséget követően kialakult vita során közvetlen közelről fejbe lőtt egy férfit a Duna partján, a Paradicsom-sziget közelében, és ugyanazzal a golyóval a barátnőjét is megsebesítette.

A gyilkosság miatt első fokon 8 év és 10 hónap börtönt kapott, a fellebbviteli bíróság azonban megsemmisítette az ítéletet a büntetőeljárási rendelkezések jelentős megsértése miatt, az ítélet szövege állítólag ugyanis érthetetlen, és ellentétes az indoklásban foglaltakkal.Játékpercek (zsákbamacska)Az olvasás folytatása

Meteorológia

KÖVETÉS

Napi hírlevél


A szerző cikkei

B.A. Balkanac

Balkanac

Letöltések

Kultúra

Utazás

Nyári feltöltődés Hajdúszoboszlón!

Egészség

KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!

Hirdetés

Nyári feltöltődés Hajdúszoboszlón!

A BALK a világban

Tíz nap legjava

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: