BALKÁNI ABSZURD: Akit a pap elüt, azt a mentős biztos kirabolja

Olvasási idő: 1 perc

Nemrégiben a Horvátország keleti részeit felölelő tájegységben, vagyis Szlavóniában, a hollywoodi forgatókönyvekkel “képtelenségben vetekedő” esemény játszódott le – írja a zágrábi Večernji list.

Történt ugyanis, hogy a Vinkovceből (Vinkovci) Felsőtárnok (Tovarnik) felé vezető úton, Forró (Banovci) falu közelében egy mikrobusszal közlekedő 65 éves személy elütött egy 57 éves gyalogost, majd megszökött a helyszínről.

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint, az út menti árokban heverő áldozatra egy ilyefői (Ilača) 54 éves férfi talált rá, aki kihívta a mentőket.

Meg nem erősített értesülések szerint a szlavóniai falvakban nem lehet semmit sem titokban tartani.

Így hát kiderült, hogy a gázoló a felsőtárnoki pap volt, aki állítólag észlelte az ütközést, de mintegy 100-150 méter után leállva, nem látott semmit az úttesten, – micwlhofí az ütközés ereje a vízelvezető árokba dobta az áldozatot – így folytatta útját.

Nyilván maga a sátán mesterkedhetett aznap a szlavón síkságon, mert mint ezt utólag a rendőrségi nyomozás kiderítette, az eszméletlen áldozatot az őt kórházba szállító mentőszolgálat 35 éves dolgozója kirabolta, többszáz euró értékű kunát tulajdonítva el a pénztárcájából.

A beszámoló szerint mind a pap, mind az enyves kezű mentős ellen vizsgálat indult.balkáni BALKÁNI ABSZURD: Akit a pap elüt, azt a mentős biztos kirabolja balkanac nagy
2021

Kövess bennünket a Facebookon!