Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

DIREKTNO.RS: Aleksandar Vučić Magyarországra száműzte a szerb focit

crvena zvezda

Olvasási idő: 2 perc

A - miatt augusztusban és szeptemberben Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a labdarúgó-válogatott, és ugyanez a sors várja az európai kupaporondon érdekelt szerb klubcsapatokat, bár ez még nem biztos, a jelek szerint ugyanis a a Bajnokok Ligájában Belgrádban kezd. A Direktno szerb kormányellenes hírportál ugyanakkor firtatja Aleksandar szerb elnök felelősségét a szerb foci Magyarországra űzésében.

“Vučić Orbánhoz űzte a szerb focit”

A Direktno nevű belgrádi portál beszámolója szerint Szerbia járványügyi szempontból a nem biztonságos országok listáján szerepel, ezért az európai szövetség (UEFA) nem engedélyezi a nemzetközi mérkőzések megrendezését.

A szerb kormányellenes hírportál szerint a nemzetközi meccseket a kedvezőtlen járványügyi helyzet miatt kell Szerbián kívül játszani, ez pedig azért fordulhatott elő, mert a szerb válságstáb, a és maga Aleksandar Vučić hamis információkkal szolgált a járványról.A hírportál szerint minderre azért volt szükség, hogy enyhíthessék a járványügyi intézkedéseket, és megtarthassák a parlamenti választásokat, amelyeken a Szerb Haladó Párt igazi ellenfelek nélkül indult, és ennek megfelelően elsöprő győzelmet aratott.

Egy mondatban összefoglalva – Aleksadnar Vučić volt az, aki direkt elűzte a szerb focit Szerbiából, barátjához Viktorhoz Magyarországra

– írja a Direktno, amely ezt követően hosszasan sorolja azokat az alkalmakat, amikor a “felelőtlenül viselkedő” szerb elnök nem viselt maszkot.Booking.com

Menetrend

A szerb kormányellenes hírportál a felsorolást követően megemlítette azokat a mérkőzéseket, amelyeken a szerb nemzeti tizenegy Magyarországon lépne pályára.

A szerb válogatott a Nemzetek Ligájának B csoportjában Oroszországban játssza első mérkőzését szeptember 3-án, majd három nappal később szeptember 6-án – a cikk szerint – Budapesten fogadja a csapatot.

Ha a vírushelyzet októberig nem változik, a válogatott minden Nemzetek Ligája-meccsét külföldön rendezi.A csoport negyedik tagja éppen a együttes.

A Direktno a klubcsapatok programját nem említi, így nem szól a Crvena zvezda, a topolyai TSC és a beográdi Partizán nemzetközi szerepléséről.

Egy másik cikkben a hírportál éppen arról számol be, hogy a Crvena Zvezda a selejtezőjének keretében Belgrádban fogadja a gibraltári Europa FC-t, a mérkőzést valószínűleg augusztus 18-án 21 órakor tartják meg a szerb fővárosban, vagyis nem Magyarországon.

A szerb kormányellenes hírportál viszont aggódik amiatt, hogy “az állam felelőtlen viselkedése befolyásolhat más sportokat”, elsősorban a kosárlabda Euroligát.Booking.com

Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: