Connect with us

Salman Rushdie hírfolyama

?c=28513&m=1380644&a=438898&r=&t=html
Olvasási idő: 1 perc

Egyetlen újságtól sem várhatjuk el, hogy percrekész információkkal szolgáljon a világban történő eseményekkel kapcsolatban, viszont azt megtehetjük, hogy megnyitjuk a politikusok -oldalait azok előtt, akiknek nincs hozzáférésük az említett közösségi csatornához. Ezt mindenekelőtt azoknak a politikusoknak és közéleti személyeknek esetében lépjük meg, akik valamilyen módon kapcsolódnak a Balkánhoz, illetve cikkeinkben név szerint is szerepelnek. Egyelőre.

A fordító használta lehetővé teszi, hogy a bejegyzések bármely nyelven olvashatók legyen, ehhez kattints a megfelelő zászlócskára a lap aljám. A magyar zászlóra kattintva az eredeti nyelvek állnak vissza. Az oldal tartalma tíz percenként frissül.

Ez most egyedülálló módon Salman Rushdie hírfolyama több féle szempont alapján.

Salman Rushdie hírfolyama
[custom-twitter-feeds screenname=”@SalmanRushdie” num=40 showheader=false]
Ahol/akik erről beszélnek
[custom-twitter-feeds search=”#SalmanRushdie OR Salman Rushdie” num=40 showheader=false]Játékpercek (zsákbamacska)Meteorológia

KÖVETÉS

Napi hírlevél


B.A. Balkanac

Balkanac

Letöltések

Kultúra

Utazás

Egészség

KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!

Hirdetés

A BALK a világban

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: