Connect with us

Szerb Köztársaság

DODIK IZRAELRŐL: A terrorizmust le kell győzni!

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Izrael Gáza
A boszniai szerb elnöki palota az izraeli zászló színeiben
A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

Vasárnap este a boszniai szerb köztársasági palota az izraeli zászló színeit vette fel a zsidó állammal való szolidaritás jeleként. Milorad Dodik, a boszniai Szerb Köztársaság elnöke az X-platformon támogatását fejezte ki Izraelnek.

Dodik az X-en üzent

Izrael Gáza

A boszniai szerb vezető a volt Twitteren azt írta, hogy határozottan ellenzi a zsidó állam ellen elkövetett támadásokat, amelyekben a civilek százai vesztették életüket, több mint ezren pedig megsebesültek, vagy nagy számban fogságba estek!

A boszniai Szerb elnök hangsúlyozta, hogy a terrorizmust le kell győzni!

Dodik a bejegyzéshez egy fotót is csatolt, azon a boszniai szerb köztársasági palota látható, amelyre az izraeli zászlót vetítették ki.

Dodik ugyanezt a fotót tette ki a saját honlapjára is, az ott megjelent cikk azt a címet viseli, hogy a boszniai Szerb Köztársaság támogatja Izrael jogát az önvédelemre.

Tiszta politika

A cikk gyakorlatilag az X-platformon megjelent bejegyzés másolata, és tartalmazza azt is, ami az X hírfolyamában nem látszik a bejegyzés megnyitása nélkül, pedig az igazi politikai üzenet abban van.

Dodik itt a boszniai Szerb Köztársaság nevében teljes mértékben támogatja a zsidó állam jogát önmaga megvédéséhez, ami a területének és népének megóvására vonatkozik.

Dodik ezt követően nem csak a Szerb Köztársaság, hanem a “szenvedő szerb nép” nevében is kifejti a véleményét, természetesen királyi többesben, párhuzamot vonva a két nemzet között.

– Támogatjuk Izrael államot, vezetőit és intézményeit. A szenvedés közös története szilárdan köti össze a szerb és izraeli népet

– írta a boszniai szerb elnök egy pillanatra az egész szerb nép vezetőjének képzelve magát.

A bejegyzéshez nem kapcsolódik egyetlen hozzászólás sem, Dodik ugyanis megtalálta a módját, hogy az ellenfelei és kritikusai ne fűzhessenek őt becsmérlő hozzászólásokat a bejegyzéseihez, már korábban beüzemelte ugyanis azt az opciót, hogy csak azok reagálhatnak a posztjaira, akiket ő követ és akiket a bejegyzésében megemlít.

A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

Feliratkozás a Hírlevélre

Az e-mailek heti három alkalommal hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek kiküldésre.

MeteorológiaB.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Európai Unió

Oroszország

Kína

Három nap legjava