Connect with us

Magyarország

GLOBÁLIS MIGRÁNSKÉPZŐ 2: Ugyanúgy meg lehet lovagolni a magyar kerítést, mint két évvel ezelőtt (videó)

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

Körülbelül két évvel ezelőtt már értekeztünk ezeken az online hasábokon arról, hogy milyen tantárgyakat kellene tanítani egy migránsképző szakiskolában, ha ilyen iskola létezne. Ezek közé tartozna az “akadálytan” is, amellyel felkészítik a migránsokat például a nagy költséggel felépített magyar kerítés leküzdésére.

Miután nem létezik a fent említett iskola, így nem marad más, mint az internet, amelyet a migránsok mobiltelefonok segítségével érnek el. A mobiltelefokon gyökeresen változtatták meg a világunkat, és áttörést hoztak a migráció terén is.

A migránsok a mobiltelefonok segítségével tájékozódnak, tartják a kapcsolatot egymással és az embercsempészekkel, de az sem kizárt, hogy a Revoluthoz hasonló applikációk segítségével kapják a pénzt a telefonjukra, tehát a postára vagy a Western Unionra sem nagyon lesz/van már szükségük.

A mobil telefonok növelik a migránsok mobilitását, és tömegek számára tették lehetővé “Európa végső megszállásának” megkezdését, miután Angela Merkel volt német kancellár 2015-ben tiszta jóindultból és ugyancsak tiszta gazdasági megfontolásból behívta a háború sújtotta Szíriából érkező menekülteket. Egy jó ideig minden második messziről jött ember szíriai származásúnak vallotta magát, aztán meg afgánnak, akik a tálib rémuralom elől menekülnek.

Azóta, mármint 2015 óta a migrációi igazi iparággá fejlődött, bűnözői csoportok épültek rá, miközben ki is csúszott a kontroll alól. Egy dolgot azonban biztosan lehet tudni, hogy az embercsempészek ott jelennek meg, ahol valami akadályozza a migránsok mozgását: folyó, tenger, határ, tilalom vagy éppen kerítés, amelyet különböző kormányok építenek a lassan népvándorlás méretét öltő migráció feltartóztatására.

Miután régi szokás szerint hídon, réven és határon fizetni kell, így van ez a kerítések esetében is, a szerb oldalról az embercsempészek 3-5000 eurót is elkérnek azért, hogy a magyar határ átlépését követően eljuttassák a migránsokat különböző európai desztinációkra. Ebbe most nem megyünk bele, inkább azt mutatjuk meg, hogy milyen egyszerűen lehet leküzdeni a magyar kerítést, nem kell hozzá más, mint jó logisztika és néhány létra.

Az embercsempészek szempontjából az a jó, ha egyszerre minél több migránst tudnak átsegíteni a magyar kerítésen, nem kell többször kockáztatniuk, és többet is kaszálnak, ha egyszerre nem tíz, hanem száz migránst juttatnak be Magyarországra.

Ráadásul egyszer kell csak lefizetniük a “figyelő személyzetet”, merthogy az aligha kétséges, hogy korrupt rendőrök mindenütt vannak, számuk egyenes arányban növekszik a bérek csökkenésével.

Az itt látható videót egy szabadkai származású magándetektív tette elérhetővé a világhálón, tehát abszolút “szakmabeli”, arról azonban nem rendelkezünk információkkal, hogy a felvételeket ő maga készítette-e, vagy valahol “találta”.

Ha a mostani videót összehasonlítjuk a két évvel ezelőtti felvételekkel, akkor jól látható a fejlődés, azon legfeljebb tíz migráns szerencsétlenkedik a létrákkal, a mostanában készült videóban jól szervezett akciót láthatunk, amely során legalább harminc migráns lovagolja meg a magyar kerítést, és ki tudja, hogy még hányan vannak a sorban, amelynek a végét nem mutatta meg a kamera.

Ezek után nemigen kellene csodálkozni azon, hogy a migránsok nagyobb csoportokban táboroznak a makkhetesi vagy a radanováci erődben, esetleg valahol máshol. Várják a létrákat meg az alkalmat, amikor átléphetik a határt, mert valamilyen okból bizonyos helyeken azt senki sem őrzi, vagy éppenséggel leszáll a köd, amikor a modern figyelőeszközök körülbelül annyit érnek, mint halottnak a csók, egy pite-, esetleg pitakészítővel súlyosbítva.

A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

Feliratkozás a Hírlevélre

Az e-mailek heti három alkalommal hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek kiküldésre.

MeteorológiaB.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Európai Unió

Oroszország

Kína

Három nap legjava