Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

A Háború

HÁBORÚ ÉS VODKA: Az Átrium Bisztró is bekapcsolódott a háborúba

274718892 4743030952410762 3645420441072968938 n 1
Az Átrium Bisztró csatája Moszkva ellen
Olvasási idő: 1 perc

A Magyarországtól szinte karnyújtásnyira dúló megérintette az Átrium Bisztró igazságérzetét is. A bisztró az Átrium Színház án közölte, hogy megtorló intézkedéssel reagál ukrajnai inváziójára.

Az Átrium Facebook-oldalán két órával ezelőtt közzétett fotó szerint a színházi bisztró megkezdte a maga kis háborúját ellen.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az Átrium Bisztróban a Russian Standard és a Legend of Kremlin vodka forgalmazását elvi okokból beszüntettük

– olvasható a nyomtatott értesítés, amelyet Átrium aláírással függesztettek ki a bárpult fölé.

A közlésre több észrevétel is érkezett, egyesek szerint mindenfelé így kellene (elbánni az vodkákkal), mások viszont felesleges hergelésnek tartják a lépést.

Fölösleges hergelés. Korlátoltság. Nem segít ez senkin. Inkább ajánlanátok fel, hogy a két vodkából származó bevétel (de minimum a nyereség) szaladjon a megsegítésére

– írta egy hozzászóló, akivel elég sokan egyet értettek, viszont voltak, akik eligazítást kértek, hogy (háború idején) mit lehet fogyasztani a két orosz vodka helyett.

Gyakorló alkoholisták nyilván azonnal rávágnák, hogy Nemiroff Delikát vodkát, miután a helyzet nem éppen delikát, és józan fejjel nem könnyű felfogni, hogy ez tényleg velünk történik.

A balkáni érintettség kapcsán mondhatnánk, hogy már megint. Arról nem is beszélve, hogy a következő premier az Átriumban a Trianoni csata lesz az Átrium és a Kosztolányi Dezső Színház közös produkciójában.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: