Connect with us

Szerbia

ĐOKOVIĆ DÖNTÖTT: Inkább kihagyja Wimbledont, minthogy felvegye a vakcinát
0 (0)

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A csillagok segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

Novak Đoković (34) szerb teniszező kijelentette, hogy kész feláldozni pályafutását, és ezzel együtt az esélyt arra, hogy minden idők legsikeresebb játékosává váljon. A BBC-nek adott interjúban a világelső teniszező ugyanakkor azt mondta, hogy nem tagja az oltásellenes mozgalomnak, de a választás joga fontosabb számára, mint hogy részt vegyen a francia nyílt teniszbajnokságon, Wimbledonban vagy más jövőbeni nagy versenyen.

A jelenleg Belgrádban tartózkodó 34 éves Đoković megerősítette, hogy nincs beoltva, és fontosabbnak nevezte a választás lehetőségét azzal kapcsolatban, hogy mit juttat be a testébe, mint hogy folytassa Grand Slam-pályafutását.

– Sosem voltam az oltás ellen. Profi élsportolóként mindig alaposan megvizsgáltam mindazt, ami a testembe kerül üzemanyagként

– fogalmazott a szerb élsportoló, arra a kérdésre pedig, hogy hajlandó-e kihagyni a jövőbeli versenyeket, és a lehetőséget, hogy a történelem legnagyobb játékosa legyen a Grand Slam-rangsor alapján, a következőket válaszolta:

– Igen, ez az az ár, amelyet hajlandó vagyok megfizetni.

A szerb teniszező a BBC-nek adott interjúban ragaszkodott hozzá, hogy nem tagja az oltásellenes mozgalomnak, de azt mondta, hogy a választás joga fontosabb számára, mint az, hogy részt vegyen a francia nyílt teniszbajnokságon, Wimbledonban vagy más jövőbeni nagy versenyen.

Đokovićot a múlt hónapban kitoloncolták Ausztráliából, mielőtt megvédhette volna az Australian Open bajnoki címét, amelyet már kilencszer megnyert, és potenciálisan megszerezhette volna a 21. Grand Slam-győzelmét is.

A csillagok segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

Feliratkozás a Hírlevélre

Az e-mailek heti három alkalommal hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek kiküldésre.

MeteorológiaB.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Európai Unió

Oroszország

Kína

Három nap legjava