Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

ĐOKOVIĆ DÖNTÖTT: Inkább kihagyja Wimbledont, minthogy felvegye a vakcinát

1 djokovic bbc
Olvasási idő: 1 perc

(34) teniszező kijelentette, hogy kész feláldozni pályafutását, és ezzel együtt az esélyt arra, hogy minden idők legsikeresebb játékosává váljon. A -nek adott interjúban a világelső teniszező ugyanakkor azt mondta, hogy nem tagja az oltásellenes mozgalomnak, de a joga fontosabb számára, mint hogy részt vegyen a nyílt teniszbajnokságon, Wimbledonban vagy más jövőbeni nagy versenyen.

A jelenleg Belgrádban tartózkodó 34 éves Đoković megerősítette, hogy nincs beoltva, és fontosabbnak nevezte a választás lehetőségét azzal kapcsolatban, hogy mit juttat be a testébe, mint hogy folytassa Grand Slam-pályafutását.

Sosem voltam az ellen. Profi élsportolóként mindig alaposan megvizsgáltam mindazt, ami a testembe kerül üzemanyagként

– fogalmazott a szerb élsportoló, arra a kérdésre pedig, hogy hajlandó-e kihagyni a jövőbeli versenyeket, és a lehetőséget, hogy a történelem legnagyobb játékosa legyen a Grand Slam-rangsor alapján, a következőket válaszolta:

Igen, ez az az ár, amelyet hajlandó vagyok megfizetni.

A szerb teniszező a BBC-nek adott interjúban ragaszkodott hozzá, hogy nem tagja az oltásellenes mozgalomnak, de azt mondta, hogy a választás joga fontosabb számára, mint az, hogy részt vegyen a francia nyílt teniszbajnokságon, Wimbledonban vagy más jövőbeni nagy versenyen.

Đokovićot a múlt hónapban kitoloncolták Ausztráliából, mielőtt megvédhette volna az Australian Open bajnoki címét, amelyet már kilencszer megnyert, és potenciálisan megszerezhette volna a 21. Grand Slam-győzelmét is.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: