Connect with us

Járvány

A PANDÉMIA EGYESÍTŐ EREJE: A tiranai Albawings stewardessei Belgrádban kapták meg az oltást

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!


A szerbiai közösségi médiában előkelő helyen szerepel, hogy a tiranai Albawings légitársaság stewardessei Belgrádban kapták meg a koronavírus elleni oltást, ami a korábbi években szinte elképzelhetetlen lett volna. A Szerb Gazdasági Kamara szervezésében Belgrádban és Nišben bosznia-hercegovinai, észak-macedóniai és albániai üzletembereket oltottak be az AstraZenceca vakcinával.

Az albániai Albawings magán légitársaság szombaton két charterjáratot indított Tiranából Belgrádba, amelyekkel albán üzletembereket szállítottak a szerb fővárosba, hogy megkapják a koronavírus elleni oltást.

De ha már Belgrádban voltak, ezt a lehetőséget a társaság stewardessei sem szalasztották el.

Goran Vesić, a belgrádi polgármester mindenható helyettese pedig azt nem hagyta ki, hogy egy-két csoportkép erejéig a hölgykoszorú közepébe álljon.

Ezzel a Facebookon is eldicsekedett, miután elbeszélgetett a fiatal albán hölgyekkel.

Vesićnek mindezzel kapcsolatban az jutott az eszébe, hogy a jövőbe kell tekinteni, ami minden ember számára csakis jót hozhat. 🙂


https://www.facebook.com/Goran.Vesic.zvanicna.stranica/posts/4364848046876401

– Örülök, mert Belgrád ismét a régió központja, ahol megállapodások születnek az együttműködésről. A határok nélküli régió szavatolja a tőke, az emberek és az áru szabad áramlását, valamint a kölcsönös együttműködést, ami a jobb élet megteremtésének a módja

– tette hozzá a derűlátó polgármester-helyettes, aki arról is beszélt, hogy Szerbiának és Belgrádnak nagy a ❤️-e, és nyitva áll az ajtaja minden régióbeli barátja előtt.

Eldurrant még néhány további politikai közhely is, amelyek szerint közös harc folyik a koronavírus ellen, és ha minél több embernek adják be az oltást, annál előbb vissza lehet térni a normális élethez.

Az örömbe azonban egy kis üröm is vegyült, mert a Koszovói Gazdasági Kamara “elvi okokból” elutasította részvételét a szerbek által szervezett oltási akcióban, ahogy Koszovó nem hajlandó részt venni a szintén a szerbek által kezdeményezett Mini Schengen elnevezésű együttműködésben sem.
_________________
Forrás: Facebook

SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
Az olvasás folytatása


QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKÖVETÉS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava