Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Bűnügy

A HORROR HÁZA: 24 órán át kínozták, majd feldarabolták a Pink Panthers egyik tagját

kurir
Olvasási idő: 2 perc

és barátja, Mare 24 órán át kínozta Milan Ljepoját, levágták a fülét, és kikaparták a szemét. A testrészeket több fordulóra vitték el a helyszínről egy Opel Astrával. Mindez egy Belgrádtól délkeletre lévő ripoteki házban történt, közel a Dunához.

A háza

Milan Ljepoját, a Pink Panthers banda egyik tagját, brutálisan megkínozták Ritopekben, a horror házában

– írja keddi, nyomtatott kiadásában egy belgrádi napilap.

FEJLEMÉNYEK: HORROR HÁZA 2.1: Ledarálták az áldozataikat, avagy “ha nincs hulla, a bűn nulla” 🔞🔞🔞

A Kurir nyomozati adatokra hivatkozva arról számol be, hogy december 9-én tűnt el. Az azt megelőző napon Veljko Belivuk, ismertebb nevén (), és jobbkeze, a szintén meggyanúsított Marko Miljković Mare Ripotekbe érkezett.

Ljepoját Nišből csalták fel Belgrádba, ahonnan egy Passattal vitték a ritopeki házhoz. A gyanú szerint a kínzás teljes 24 órán át tartott. Előbb levágták a fülét és az orrát, majd azzal folytatták a feldarabolását, hogy levágták a karját, a lábát, kivették a szemét, végül pedig levágták a fejét is

– árulta el a Kurir egy meg nem nevezett forrása.

Ljepojáról állítólag azt gyanították, hogy közel áll az ellenlábas klánhoz, és az ő segítségükkel szándékozik uralni az alvilágot Nišben.

Velja Nevolja a kavači klán néven elhíresült bűnözői csoporttal működött együtt, amely az előbb említett škaljari esküdt ellensége.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

ljepoja-pink panher-horror-velja-nevolja

Másnap

Másnap, amikor befejezték Ljepoja szörnyűséges megkínzását, Bajkeverő Velja és barátja elhagyta a hétvégi házat. A Kurir forrása szerint a “horror házának” közelében lévő kamerák azt rögzítették, hogy a gyilkosok még aznap visszatértek a tetthelyre.

A felvétek szerint az említett Opel Astrával érkeztek. Öt-tíz percenként távoztak és tértek vissza, kezükben táskákkal és szatyrokkal. A felvételek szerint 18 kört csinálták. Feltételezzük, hogy a testrészeket tették a zacskókba és a táskákba, és azzal vitték az Astrába, amelyet a rendőrség már vizsgál

– mondta a Kurir informátora, aki hozzátette, hogy Belivuk és Miljković végül egy 760L típusú autóval távozott a helyszínről.

A Kurir szerint az ügyészségi iratokokból az is kiderül, hogy abban a házban, ahol megölték a Panthers bűnözői csoport tagját, felgyújtották a férfi ruháját, savval öntötték le a földi maradványait, és különféle vegyszerekkel tisztították meg a házat a vértől, a nyomok eltüntetése érdekében.

Az ügyészség szerint ebben a gyilkosságban Bajkeverő Velján és barátján kívül részt vett a ritopeki ház tulajdonosa, valamint többen is a napokban őrizetbe vett bűnöző bandájából.
______________
Fotó: InternetLektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Aestherar 412 tarhelypar-412

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!

250x250


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: