Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

LÉGIHÍD: Budapest és Niš között indított járatokat az Air Serbia

nis promote flights
Olvasási idő: 1 perc

Budapest és Niš között indított járatot az Air Serbia – közölte a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport.

A két város között a 144 ülőhelyes Airbus A319-es egész évben hetente kétszer, csütörtökön és vasárnap közlekedik.

nis budapest

A dél-kelet szerbiai város fontos ipari központ és közlekedési csomópont, de gazdag történelmi múlttal is rendelkezik.

A Budapest-Niš járat elindítása része annak a szerb állam által kiírt és az Air Serbia által megnyert közszolgáltatási szerződésnek, amelynek keretében a szerb légitársaság tizenkét új járatot indít el.

Szerb légihíd

Az államilag támogatott Air Serbia-járatok 12 új útvonalon repülnek, ezeknek az egyike Budapest.

A teljes lista pedig a következő: Baden-Baden, Bologna, Budapest, Frankfurt Hahn, Friedrichshafen, Göteborg, Hannover, Ljubljana, Nürnberg, Róma, Salzburg és végül Tivat.

Tivat kivételével minden úti célra heti kétszer indít majd járatokat a szerb légitársaság, ráadásul mind a nyári, mind a téli szezonban.

A kivételt képező montenegrói városba, Tivatba csak a nyári szezonban repülnek majd, viszont hetente háromszor, tehát sűrűbben, mint a többi desztináció esetében.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!kis festett kabatok222kis festett kabatok

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: