Connect with us

Napi hírek

Napi hírek – 2023. szeptember 3-án

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

napi hírek
Értékeld ezt a cikket a szívecskék segítségével!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

Bulgária amerikai Stryker harcjárműveket vásárolhat

Az amerikai külügyminisztérium jóváhagyta Stryker típúsú páncélozott lövészszállító harcjárművek és a hozzájuk kapcsolódó felszerelések eladását Bulgáriának 1,5 milliárd dollár értékben – közölte az Egyesült Államok Védelmi Biztonsági Együttműködési Ügynöksége. Bulgária 183 darab Stryker megvásárlását kérte, hogy javítsa a gyalogság gyors bevetési képességét.

F-16-os kiképzőközpont jön létre Romániában

A Lockheed Martin, valamint Románia és Hollandia kormánya megállapodott egy európai F-16-os kiképzőközpont létrehozásáról Romániában. Az amerikaiak szerint a kiképzőközpont Románia és más regionális F-16-os üzemeltetők, köztük potenciálisan Ukrajna javát szolgálja.

Ismét migránsokat mentettek ki a görög tűzoltók

Görögországban egy 25 fős migránscsoportot mentettek ki, a migránsok a tűz fogságába kerültek az északkeleti Evrosz régióban, ahol már 14 napja ég a növényzet. Ez az idei nyár leghalálosabb tűzvésze Európában, amely legalább 20 ember életet követelt, miközben otthonokat és megélhetési forrásokat pusztított el. Az áldozatok egy kivétellel minden bizonnyal mind migránsok voltak.

Értékeld ezt a cikket a szívecskék segítségével!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKövetés a Facebookon

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava