Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

A SZERB INDIANA JONES: A “Szerbelnök” a fridzsiderből jön elő a legújabb kampányfilmben

szerb elnik frizsi
Túlélési technikák, avagy mire jó egy frizsi?

Olvasási idő: 1 perc

Az Indiana Jones című majomságsorozat egyik darabjában a főszereplő egy fridzsiderben éli túl az atomháborút. Egyelőre még nincs atomháború – csak fenyegetnek vele – a “Szerbelnök” azonban máris bevonult egy fridzsibe. Ám Aleksandar Vučićot nem az atomháború, hanem az elnöki poszt újbóli megszerzése motiválta, annak érdekében pedig bevállalta, hogy ő lesz a Indiana Jones.

Ekkora a katasztrófa?

Tényleg nagy lehet a katasztrófa, ha a “Szerbelnök” az orosz lelkű Ramzan Kadirov baráti interjúra történt felkérése után a fridzsidert is segítségül hívta, vagy pedig szerződtették Steven Spielberget, aki rögtön Indiana Jonest csinált belőle.

Szerbiában nem múlik el nap, hogy ne kellene lemosni Aleksandar Vučićot a képernyőjéről, a kampányfilm is azzal indul, hogy a a televízión ül bepofátlankodik a békés családi idillbe.Jaj, ez már megint itt van

– mondja a férj, az anyai örömök elé néző asszony pedig megkérdi a férjét, hogy kér-e valamit a konyhából, amire tagadó a válasz érkezik. Az asszony feltápászkodik, és a konyhába indul, miközben megjegyzi:

Ez már tényleg sok, jó, hogy a fridzsiderből nem ugrik elő.

Erre azonban nem sokat kellett várni, mert a szerb Indiana Jones előlépett a fridzsiből egy pohárral a kezében. A rendező, aki gyaníthatóan mégsem Spielberg volt, azzal nem foglalkozott, hogy a pohárban mi van, de ez teljesen mindegy is.

Tényleg a fridzsiderből jött elő?

– kérdezte a meglepődött asszony.Tudom, bocsánat! De fontosnak tartom, hogy eljussak minden polgárához

– hangzott a határozott elnöki válasz, és utána jött a “kampányblabla”, amely azzal a tanulságos jelszóval zárult, hogy “számunkra csak az álmaink szabnak határt”. Meg a fridzsider mérete – tegyük még hozzá.

Szerencse, hogy a várandós asszony megőrizte lélekjelenlétét, és nem szült meg a helyszínen a fridzsiderből kilépő szerb Indiana Jones láttán. Bár az is jó forgatókönyv lett volna, a “Szerbelnök” ugyanis bizonyíthatta volna sokoldalúságát, mondjuk, mint Doktor House.

Remélhetőleg ezt az idétlenséget már nem ültetik át a magyarországi viszonyokra, lévén, hogy mindkét országban ugyanaznap tartják a választásokat.

Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: