AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát?

Albanian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? sqArabic AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? arArmenian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? hyBasque AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? euBelarusian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? beBengali AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? bnBosnian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? bsBulgarian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? bgCatalan AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? caChinese (Simplified) AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? zh CNChinese (Traditional) AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? zh TWCroatian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? hrCzech AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? csDanish AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? daDutch AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? nlEnglish AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? enFilipino AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? tlFinnish AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? fiFrench AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? frGeorgian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? kaGerman AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? deGreek AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? elHebrew AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? iwHindi AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? hiHungarian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? huIndonesian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? idItalian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? itJapanese AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? jaKorean AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? koKurdish (Kurmanji) AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? kuMacedonian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? mkNorwegian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? noPashto AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? psPersian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? faPolish AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? plPortuguese AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? ptRomanian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? roRussian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? ruSerbian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? srSlovak AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? skSlovenian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? slSpanish AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? esSwedish AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? svThai AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? thTurkish AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? trUkrainian AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? uk
Olvasási idő: 0 perc


A Janez Janšának tulajdonított non-paperre válaszul megjelent az első mém a Twitteren, amelyet az “Utolsó Boszniai” tette fel a világhálóra.

A képen a szlovén miniszterelnök látható, amint éppen “számba veszi birodalmát”.

AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? mirna bosna

A szlovén Isztriát visszaadom Olaszországnak! Ausztriának adom Karintiát, a Száva-vidéket és Felső-Krajnát!

– olvasható a felső buborékban.

A Mura menti régiót és a Drávavidéket kapják a magyarok! Nekem marad Ljubljana és környéke, és akkor mindenki boldog!

– fejezi be az “osztozkodást” a szlovén miniszterelnök.

A második buborék alján olvasható “Mirna Bosna” (Bosznia békés) kifejezés valójában egy szójáték, amit a magyarban nehéz visszaadni. A kifejezés általában olyan megállapodásra vonatkozik, amikor mindenki elégedett az üzlettel, és ezt azzal nyugtázzák, hogy “Mirna Bosna”, vagyis nem szószerinti, hanem értelemszerű fordításban: mindenki boldog.
_________________
Forrás: Twitter


Iratkozz fel a napi hírlevélre!AZ UTOLSÓ BOSZNIAI: Hogyan daraboljuk fel Szlovéniát? balkanac nagy

Kövess bennünket a Facebookon!