Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

HUMORÉRZÉK: Az INA pénzmosás elleni szakértőt keres egy új álláshirdetésben

beborult
ÉJSZAKAI VIHARFELHŐK: Így lehetne meteorológusi kifejezésekkel leírni az INA székházának környékén uralkodó politikai és egyéb időjárást (Forrás: Telegram)

Olvasási idő: 2 perc

Az egyik horvátországi hírportál igencsak elképedt azon az álláshirdetésen, amelyet az évszázad csalási ában megkárosított tett közzé. A dnevnik.hr beszáója szerint a olajcég most “ elleni” szakértőt keres, egy divatját múlt meteorológiai szólással fogalmazhatnánk akár úgy is, hogy eső után köpönyeg.

Miután a gyanú szerint Damir , a - és üzletág igazgatója több mint egymilliárd kunával károsította meg a horvát olajcéget, az INA most olyan szakértőt szeretne “szerződtetni”, aki az üzletmenetet felügyeli.

Ha új karrierlehetőséget keresel, amely által lehetőséged nyílik szakmai fejlődésre az üzleti megfelelés jogi kockázataival kapcsolatos területen, valamint a belső vizsgálatok lefolytatása és a szabályozási keretek ellenőrzése terén, akkor ez igazi lehetőség számodra– írja körül a posztot eléggé bükkfanyelven az INA álláshirdetése, amelyre szinte az összes horvát hírportál & ráharapott, Horvátországban aligha volt még ekkora reklámja egy álláshirdetésnek.

Persze azt nem írhatták bele, hogy olyan gazembereket kell leleplezni, mint Damir Škugor, merthogy róla akár még az is kiderülhet, hogy olyan ártatlan, mint a ma született kismacska (mindegy: madár-madár), a horvát igazságszolgáltatás ezen a téren nem ismer lehetetlent.

És azt sem írhatták bele a pályázati felhívásba, hogy neked kell kiköszörülni a csorbát, ami a évszázad horvátországi csalása által az INÁ-n, és általa a MOL-on esett.

A hirdetésben foglaltak szerint az állás betöltőjének lehetősége nyílik arra, hogy alkalmazza a szaktudását az üzleti megfelelőség területéhez kapcsolódó belső és külső szabályozási keretek folyamatos nyomon követésében, különös tekintettel a versenyjogra, a nemzetközi szankciókra és a pénzmosás megelőzésére vonatkozó területen.

A következő pont szerint a posztra választott személynek fel kell ismernie és be kell azonosítania a jogi kockázatokat és azok hatását az INA Csoport működésére.

A munkakört betöltő “szerencsés nyertesnek” le kell folytatnia az üzleti megfelelőséggel kapcsolatos belső vizsgálatokat, amelyek alapján kockázatelemzést kell végeznie, és jelentést kell készítenie, beleértve az INA-csoport hatékonyabb működésére és megfelelőségére vonatkozó ajánlásokat is.Az állás betöltéséhez jogi diploma és minimum öt év szakmai gyakorlat szükséges, előnyt jelent a versenyjogi gyakorlat.

A jelentkezőktől felsőfokú számítógépes ismereteket (Microsoft Office), valamint az angol nyelv felsőfokú használatát várják el beszédben és írásban egyaránt.

A a legtöbb helyen kommentár nélkül jelent meg, a dnevnik.hr azonban jobban elképedt, mint a többiek, és megjegyezte, hogy a pályázati kiírásban semmi szokatlan nem lenne, ha a céget jelenleg nem a horvát történelem legnagyobb csalási & pénzmosási botránya rázkódtatná meg.

Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: