Connect with us

Horvátország

EZ CSAK A KEZDET: A kijevi polgármester szerint Oroszország nem áll le, ha nem tartóztatják fel Ukrajnában

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma


Hallgasd meg ezt a cikket!

Volodimir Klicsko kijevi polgármester és korábbi világbajnok bokszoló élőben nyilatkozott az N1 televízió horvátországi csatornájának az ukrajnai helyzetről. Klicsko elégedetlen a nyugati támogatással, szavai szerint ugyanis kevés az anyagi és a humanitárius segítség, amikor Ukrajnának fegyverre van szüksége.

– Ha mi kudarcot vallunk, akkor Önök is elbuknak, mert mindannyiunk között kapcsolat van, Ukrajna Európa szívében van

– mondta Klicsko, aki szerint Ukrajnának segítségre van szüksége.

– A következmények Önökre nézve is pusztítók lesznek. Ne gondolja, hogy Ukrajna messze van

– tette hozzá a kijevi polgármester, aki szerint nem elegendő a pénzügyi és humanitárius segítség, amikor Ukrajnának fegyverekre van szüksége, mert nem tudják puszta kézzel megvédeni magukat.

Klicsko elmondta, hogy az ukrán fővárosban annyira-amennyire visszatért az élet a normális kerékvágásba, de arra számítanak, hogy az oroszok ismét célba veszik az ország fővárosát.

Gyűlöli-e az oroszokat?

Klicsko arról is beszélt, hogy gyűlöli-e az oroszokat mindazért, amit Ukrajnában tesznek.

– Én félig orosz vagyok. Anyám orosz, apám ukrán. Ukrán is vagyok. Nem a nemzeti hovatartozásról van van szó, hanem arról, hogy vannak, akik bűncselekményeket követnek el Ukrajnában, és arról, hogy Putyin rezsimje hazudik saját népének, és beleviszi őket ebbe az értelmetlen háborúba

– nyilatkozta Klicsko, aki nemcsak Kijev polgármestere, ha az ukrajnai háború “második számú médialakja” is.

A kijevi polgármester úgy vélte, hogy ha Oroszországot nem állítják meg Ukrajnában, akkor az oroszok tovább mennek, hiszen a propagandájukban is arról beszéltek, hogy Ukrajna csak a kezdet.

– Ahol megjelent az orosz hadsereg, ott népirtás történt az ukrán lakosság ellen. Az oroszok azt mondják, hogy Ukrajna történelmi hiba, és nincs létjogosultságunk

– tette hozzá Klicsko, aki szerint az oroszok ukrán civileket erőszakoltak, kínoztak és gyilkoltak meg, de abban bízik, hogy az elkövetők elnyerik méltó büntetésüket, merthogy minden erőszak és kínzás mögött emberek állnak, akiknek van nevük és vezetéknevük.Védelem és gyorsaság

EGYETLEN VPN KORLÁTLAN ESZKÖZRE KÉTFAKTOROS AZONOSÍTÁSAL, A BALK MAGAZIN AJÁNLÁSÁVAL

2022 februárjában a Windscribe a Wired UK szerint a legjobb VPN-ek közé került, a következő megállapítással: "A Windscribe mindig is a nagylelkűbb ingyenes VPN-szolgáltatók közé tartozott, de egyben az egyik legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb fizetős fogyasztói VPN-szolgáltatás is."

2023 májusában az Engadget a Windscribe-ot "2023 legjobb ingyenes VPN-jének" nevezte meg, kijelentve, hogy "Kiválasztottuk a legjobb ingyenes VPN-nek a magas biztonsága és a szerveropciók széles választéka miatt más ingyenes VPN-ekhez képest."

A Windscribe megszabadít a támadóktól!

A Windscribe aktív támogatója az autoriter rezsimek által cenzúrázott információkhoz való szabad hozzáférésnek. Ezek közé az erőfeszítések közé tartozik a kiterjesztett sávszélességű ingyenes fiókok biztosítása mindenkinek, akit az ukrajnai orosz invázió érintett, valamint az ingyenes és korlátlan szolgáltatás a régió összes újságírója számára.Az olvasás folytatása


QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKÖVETÉS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava