Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Horvátország

EZ CSAK A KEZDET: A kijevi polgármester szerint Oroszország nem áll le, ha nem tartóztatják fel Ukrajnában

klicsko
Olvasási idő: 1 perc

Volodimir Klicsko kijevi polgármester és korábbi világbajnok bokszoló élőben nyilatkozott az N1 televízió horvátországi csatornájának az ukrajnai helyzetről. Klicsko elégedetlen a nyugati támogatással, szavai szerint ugyanis kevés az anyagi és a humanitárius segítség, amikor Ukrajnának fegyverre van szüksége.

Ha mi kudarcot vallunk, akkor Önök is elbuknak, mert mindannyiunk között kapcsolat van, szívében van

– mondta Klicsko, aki szerint Ukrajnának segítségre van szüksége.

A következmények Önökre nézve is pusztítók lesznek. Ne gondolja, hogy Ukrajna messze van

– tette hozzá a kijevi polgármester, aki szerint nem elegendő a pénzügyi és humanitárius segítség, amikor Ukrajnának fegyverekre van szüksége, mert nem tudják puszta kézzel megvédeni magukat.

Klicsko elmondta, hogy az fővárosban annyira-amennyire visszatért az élet a normális kerékvágásba, de arra számítanak, hogy az ismét célba veszik az ország át.

Gyűlöli-e az oroszokat?

Klicsko arról is beszélt, hogy gyűlöli-e az oroszokat mindazért, amit Ukrajnában tesznek.

Én félig vagyok. Anyám orosz, apám ukrán. Ukrán is vagyok. Nem a nemzeti hovatartozásról van van szó, hanem arról, hogy vannak, akik bűncselekményeket követnek el Ukrajnában, és arról, hogy Putyin rezsimje hazudik saját népének, és beleviszi őket ebbe az értelmetlen háborúba

– nyilatkozta Klicsko, aki nemcsak polgármestere, ha az “második számú médialakja” is.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

A kijevi polgármester úgy vélte, hogy ha Oroszországot nem állítják meg Ukrajnában, akkor az oroszok tovább mennek, hiszen a propagandájukban is arról beszéltek, hogy Ukrajna csak a kezdet.

Ahol megjelent az orosz , ott népirtás történt az ukrán ellen. Az oroszok azt mondják, hogy Ukrajna történelmi hiba, és nincs létjogosultságunk

– tette hozzá Klicsko, aki szerint az oroszok ukrán civileket erőszakoltak, kínoztak és gyilkoltak meg, de abban bízik, hogy az elkövetők elnyerik méltó büntetésüket, merthogy minden erőszak és kínzás mögött emberek állnak, akiknek van nevük és vezetéknevük.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: