Connect with us

Szerbia

SZÖRNYEK KÖZÖTT: A hárommellű pornószínésznő, avagy a “frík”, aki néha pincérkedik is

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

harommellu 2
play icon A cikk meghallgatása

Az előadásban az egyik szörnyet Barna Léna játssza, ő a hárommellű pornószínésznő. A Tanyaszínház idei turnéja a botrányosra sikeredett “betiltás” miatt elmaradt, Ödön von Horváth Kazimír és Karolina című darabját így csak a “kavillósi Luna Parkban” nézhette meg a nagyérdemű, aki autóval közlekedik. Aki sámlival utazik, az most lemaradt róla. Majd kiderül, hogy miért, ha csak nem egymásra mutogatás lesz a vége. Lénával az előadás előtt beszélgettem.

B: Három vagy kettő?

Barna Léna: Kettő. Mi kettő vagy három?

B: Mell.

Léna: Ja, három, hárommellű. Én vagyok a hárommellű pornószínésznő.

B: Hogy adtad erre a fejedet?

Léna: Igazából én ezt itt tudtam meg a második héten talán, hogy mi is lesz a karakter, és mit is kell megformálnom. Igazából nagyon izgalmas volt, mert amíg nem kaptuk meg a jelmezeket, egyáltalán nem tudtam, hogy fog ez kinézni, mit is kell csinálnom, de amint megjöttek a jelmezek, az rögtön adott egy löketet a szerepnek, és már jött magától a karakterformálás és a beleélés, és a többi, és a többi.

B: Rögtön kiteljesedtél?

Léna: Nem, hát nem rögtön, nyilván, szerintem még mindig nem teljes a karakter, ennyi idő alatt nem lehet egy teljes karaktert kikupálni, úgymond. Még mindig van mit javítani rajta.

B: Mi a dolgod ebben a darabban?

Léna: Szörnyecskék vagyunk, mi vagyunk a fríkek (freak). Mi vagyunk felelősek a mozgásért, vagyis leginkább a látványért.

B: Szövegetek nincs is?

Léna: Nem mindenkinek. Nekem például van szövegem. Két jelenet van, ahol pincérnőt játszom, abból az egyik jelenetben van szövegem, de az is egy mondat.

B: A pincérnő kétmellű?

Léna: Nem. Az is hárommellű. Az egész előadás alatt három mellem van.

B: Hogy kérik a három sört? Mutatják?

Léna: Nem, mondják, hogy sört ide, és akkor én megjelenek a három mellemmel és a tálcával.

B: Hogy reagál a közönség arra, hogy “fríkek” vagytok?

Léna: Nagyon-nagyon jól fogadták, rengeteg rajongónk van, főleg a , akik nem hallottak még a “fríkekről”. Rengeteget nevetnek, szórakoznak és vidulnak a szörnyek láttán.

B: Én az újságokban azt olvasom, hogy ti mérgezitek a lelkét.

Léna: Meg kellene kérdezni a gyerekközönséget, hogy mit gondol erről. Mi azt látjuk, hogy nagyon élvezik, és teljesen beleélik magukat ebbe a világba, az előadás után még oda is jönnek hozzánk. Tegnap is volt egy kislány, aki hátrajött hozzánk a takarásba, megnézni, hogy kik vagyunk. Beszélgetett velünk egy-két szót, utána mosolyogva elszaladt.

B: De megértette, hogy a valóság nem három, hanem csak kettő?

Léna: Persze, hogy megértette.

A BALK Hírlevele


Meteorológia

B.A. Balkanac

Balkanac

IN ENGLISH

Tíz nap legjava