Connect with us

Macedónia

DÉLI GYÜMÖLCS: Mandarinoknak álcázott migránsok érkeztek Szerbiába

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

deli gyumolcs narancs
Listen to this article


Déli gyümölcsöt, egészen pontosan mandarint és narancsot szállító kamionnal érkezett több migráns is Szerbiába. Idén naponta átlagosan három illegális bevándorló jut be Szerbiába a kamionokkal szállított áru közé bújva.

Beszélő déli gyümölcsök

A szerb vámosok 12 migránst találtak egy Görögországból érkező mandarin- és narancsrakományban az észak-macedóniai-szerb határon lévő preševói átkelőnél.

A migránsok egy szerbiai rendszámú teherautóban bújtak meg, amelynek sofőrje elmondta, hogy a jármű rakteréből zajt hallott.

Ez elegendő indok volt ahhoz, hogy a vámosok méréseket hajtsanak végre egy Drager típusú gázdetektorral. A műszer megnövekedett szén-dioxid-koncentrációt mutatott ki a teherautó pótkocsijában.

deli gyumolcs mandarin

Mandarinok és narancsok, meg miegymás

Az észak-macedón vámzár eltávolítása után, amelyen nem észlelték beavatkozás nyomait, a szerb vámosok tizenkét fiatal migránst találtak, akik nem rendelkeztek személy okmányokkal.

A jövevényeket – miután szír állampolgároknak vallották magukat – átadták a rendőrségnek.

A Szerbiai Vámigazgatóság szerint csak idén összesen 139 illegális migránst fedeztek fel a szerbiai határátkelőhelyeken vámvizsgálatra jelentkező kamionok rakterében.

Ez azt jelenti, hogy naponta átlagosan három migráns érkezik ily módon Szerbiába.

A BALK Hírlevele


Meteorológia

B.A. Balkanac

Balkanac

IN ENGLISH

Egy hét legjava