A TIZENKETTEDIK CSAPATTAG: A horvát játékosok a partjelzőt, az első horvát kommentárok a Dinamo edzőjét hibáztatják

Olvasási idő: 2 perc

A magyar bajnok visszavágott a tavalyi vereségért – jegyeztette meg a zágrábi Index hírportál a Ferencváros győzelmét követően. Az Index szerint a vereség annál is fájóbb, mert a Dinamo “európai történelme során” most esett ki először egy magyar klubtól.

Először búcsúztatta magyar klub a Dinamót

A mostani meccsig a zágrábi Dinamo hétszer játszott magyar klubok ellen az európai kupákban, és mind a hétszer továbbjutott.

Háromszor ütötték ki az MTK-t, kétszer a Ferencvárost, egyszer pedig a ZTE-t és a Győrt.

A mostani szerepléssel kapcsolatban a horvát játékosok úgy vélték, hogy a 15. percben a német partjelző megkárosította őket, mert lest jelzett, és ezzel elvett tőlük egy gólt.

Kár, hogy nincs VAR. Ha lett volna VAR, akkor elismerte volna a gólt, mert láttuk, hogy nem volt les. Ez megfordította volna a mérkőzést, mivel gyorsan “visszatértünk volna” a meccsbe, ők pedig a másik irányba indultak volna

– nyilatkozta Kristijan Jakić, a Dinamo összekötője.

A TIZENKETTEDIK CSAPATTAG: A horvát játékosok a partjelzőt, az első horvát kommentárok a Dinamo edzőjét hibáztatják

Ezzel egyetértett Lirim Kastrati, a zágrábi csapat szélső csatára is.

Szereztünk egy gólt, amelyet nem adtak meg, ami azért történt, mert nem volt VAR. Mindannyian dühösek vagyunk, mert mindent megtettünk, de nem volt szerencsénk. Dühös vagyok, hogy nem sikerült nyernünk

– mondta Kastrati.

A TIZENKETTEDIK CSAPATTAG: A horvát játékosok a partjelzőt, az első horvát kommentárok a Dinamo edzőjét hibáztatják A TIZENKETTEDIK CSAPATTAG: A horvát játékosok a partjelzőt, az első horvát kommentárok a Dinamo edzőjét hibáztatják mamic

A tizenkettedik ember a Fradi csapatában

Kastratitól eltérően a zágrábi Index kommentátora másképp látta a meccset, szerinte a Dinamo nem érdemelte meg a továbbjutást, mert túl sokat hibázott a védelme: túl sok labdát ajándékozott az ellenfélnek.

A kommentátor úgy vélte, hogy hülyeség a játékosok teljesítményéről beszélni, hiszen a Dinamo vereségéért minden felelősség a csapat edzőjét, Zoran Mamićot terheli.

Ha nyolc, kilenc vagy tizenhárom játékosról van szó, akik rosszul teljesítettek, és sok hibát követtek el, akkor egyértelmű, hogy felesleges róluk beszélni.

A zágrábi Index ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy Mamić érthetetlen döntéseivel a meccs előkészítése során és a mérkőzés idején is a “teljes káosz fázisába” juttatta a csapatát, és így “egy jóval alacsonyabb szinten játszó ellenfél” ejtette ki a Dinamót.

Zoran Mamić döntéseivel tönkre tette a csapatot, megfosztotta a győzelemtől, és ezzel elvette tőle azt a “pénzügyi tortát”, amelyet a Bajnokok Ligájába történő bejutás jelent

– írta a horvát Index, amely szerint a Ferencvárosnál jobb csapatok még inkább kihasználták volna a Dinamo védelmében tátongó lyukakat.

Minden elismerésünk Uzunié, Nguené és Rebrové, de a Ferencváros legnagyobb hőse mégiscsak Zoran Mamić volt

– zárta kommentárját a zágrábi Index.

Screenshot: Arena SportA TIZENKETTEDIK CSAPATTAG: A horvát játékosok a partjelzőt, az első horvát kommentárok a Dinamo edzőjét hibáztatják A TIZENKETTEDIK CSAPATTAG: A horvát játékosok a partjelzőt, az első horvát kommentárok a Dinamo edzőjét hibáztatják balkanac nagy
2021

Kövess bennünket a Facebookon!