Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Macedónia

AZ EGYÜTTÉLÉS NÉPSZERŰSÍTÉSE: A muszlim közösségek pozitív szerepe Észak-Macedóniában

macedon emirsegek
Olvasási idő: 1 perc

Az Egyesült Arab nem csak Szerbiában van jelen a Balkánon, hanem Észak-Macedóniában is, de ott egy kicsit másképp. Az emírségek képviselői egy napokban tartott találkozón megvitatták a közösségek pozitív szerepét az észak-macedóniai hittudósokkal. A találkozó végén a résztvevők emléktárgyakat cseréltek.

A észak-macedóniai albánok küldöttségét Abu-Dzabiban fogadta őexcellenciája, Dr. Ali Rashid Al-Nuaimi, a Muzulmán Közösségek Világtanácsának elnöke, aki más fontos tisztségeket is betölt az emírségekben.

A találkozón szóba került a muszlim közösségek pozitív szerepe hazájukban, különösen a , vagyis a idején – jelentette az emírségek ügynöksége.

A találkozón megvitatták az együttműködés megerősítésének és a kölcsönös értékek feltárásának módjait, például a mértékletesség, a , a törvénytisztelet és az együttélés terén.

Dr. Al Nuaimi annak a reményének adott hangot, hogy a találkozó elősegíti a kapcsolatok javítását, valamint egyesíti az erőfeszítéseket a megteremtésére és az együttélés értékeinek népszerűsítésére a muszlim közösségek tagjai között.

A látogatás végén a résztvevők emléktárgyakat cseréltek.

Aestherar 412
tarhelypar-412

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!

250x250


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: