Connect with us

Szerbia

Pisztollyal fenyegette meg egy szerbiai férfi a volt barátnőjét, magyar drogcsempészt fogtak

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

barátnő
Őrizetbe vették a volt barátnőjét halálosan megfenyegető férfit (Forrás: szerb belügyminisztérium)

Hallgasd meg ezt a cikket!

A szerbiai rendőrök Újvidéken őrizetbe vettek egy húsz éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy volt barátnőjének a meggyilkolására készült. A férfi azzal fenyegette meg a nőt, hogy megöli, majd saját magával is végez. A szerbiai hatóságok azonnal reagáltak, mert a fiatal férfi – akinek az apja a rendőrségnél dolgozik – ellopta a családi házból a szolgálati fegyvert, a hozzá tartozó töltényekkel együtt. A szerbiai rendőrségi hírek közé tartozik az is, hogy magyar drogcsempészt fogtak a román határnál.

Lopott fegyverrel gyilkolt volna

A szerbiai rendőrség közlése szerint a gyanúsított egy bérelt újvidéki lakásból fenyegette meg a volt barátnőjét, és azt is kilátásba helyezte, hogy tüzet nyit a rendőrökre, ha megpróbálják letartóztatni.

A pisztolya eltűnését az apa azonnal jelentette, ami megalapozta a gyors rendőri intézkedést.

A rendőrség a megfenyegetett lányt és családját biztonságos helyre szállította, majd feltárta a fenyegetődző férfi tartózkodási helyét, ahol le is fegyverezte, majd őrizetbe is vette.

A férfi ellen fegyver és robbanóanyag illegális előállításának, tartásának, hordásának és kereskedelmének bűntette, valamint lopásnak és más személy biztonságának veszélyeztetése miatt indul eljárás.

Az eset Szerbiában azt követően került a figyelem középpontjába, hogy a boszniai Gradačacban egy 35 éves férfi megölte az élettársát, további két embert pedig meggyilkolt, mielőtt önmagával is végzett.

Magyar kábszeres

A szerbiai rendőrség a hétvégén közölte a honlapján, hogy a határőrséggel együttműködve Kladovónál őrizetbe vett egy magyar állampolgárt, akit kábítószer birtoklásával gyanúsítanak.

A szerb rendőrök a vaskapui (Đerdap) határátkelőhelyen a gyanúsított által vezetett BMW átvizsgálása során a csomagtartóban kis mennyiségű kokaint és marihuánát találtak.

A férfi ellen bűnvádi feljelentést tettek a negotini ügyészségen.Védelem és gyorsaság

EGYETLEN VPN KORLÁTLAN ESZKÖZRE KÉTFAKTOROS AZONOSÍTÁSAL, A BALK MAGAZIN AJÁNLÁSÁVAL

2022 februárjában a Windscribe a Wired UK szerint a legjobb VPN-ek közé került, a következő megállapítással: "A Windscribe mindig is a nagylelkűbb ingyenes VPN-szolgáltatók közé tartozott, de egyben az egyik legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb fizetős fogyasztói VPN-szolgáltatás is."

2023 májusában az Engadget a Windscribe-ot "2023 legjobb ingyenes VPN-jének" nevezte meg, kijelentve, hogy "Kiválasztottuk a legjobb ingyenes VPN-nek a magas biztonsága és a szerveropciók széles választéka miatt más ingyenes VPN-ekhez képest."

A Windscribe megszabadít a támadóktól!

A Windscribe aktív támogatója az autoriter rezsimek által cenzúrázott információkhoz való szabad hozzáférésnek. Ezek közé az erőfeszítések közé tartozik a kiterjesztett sávszélességű ingyenes fiókok biztosítása mindenkinek, akit az ukrajnai orosz invázió érintett, valamint az ingyenes és korlátlan szolgáltatás a régió összes újságírója számára.Az olvasás folytatása


QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKÖVETÉS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava