Connect with us

Magyarország

TALÁNY: Kinek integetett a szerb elnök?

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

vucic integet
Listen to this article

A szerb elnök és a magyar miniszterelnök nemrégiben együtt vonatozott a Belgrád és Újvidék közötti gyorsvasúton, az erről készült felvételek slágernek számítanak a délszláv közösségi médiában Aleksandar Vučić különös viselkedése miatt. A zágrábi Dnevnik beszámolója szerint a szerb elnök viselkedésével még a magyar miniszterelnököt is zavarba hozta.

Vučić a Belgrád és Újvidék között közlekedő Soko (Sólyom) gyorsvasúton együtt utazott Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, amiről korábban mi is beszámoltunk.

A szerb államfő az út nagy részét Orbánnal szemben ülve töltötte, és beszélgetés közben többször is integetni kezdett kifelé, amiről most került fel a mellékelt videó az internetre.

Az nem derült ki, hogy a szerb elnök kinek integetett, kit köszöntött az ablakon keresztül, amivel a magyar miniszterelnököt is zavarba hozta, így Orbán is forgolódni és tekingetni kezdett, majd ő is integetett, valószínűleg ő sem tudta, hogy kinek.

A zágrábi hírportál szerint Vučić nem először üdvözölte így a képzeletbeli rajongókat, amiről egy másik videó is található a neten, azt is csatoljuk.

Ez a videó 2019 májusában került fel a világhálóra, de nem aratott túl nagy sikert, mert akkor kivételesen nem volt választási kampány. Ami azért nem egészen magyarázza meg a szerb elnök furcsa viselkedését.

A BALK Hírlevele


Meteorológia

B.A. Balkanac

Balkanac

IN ENGLISH

Egy hét legjava