Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

TALÁNY: Kinek integetett a szerb elnök?

vucic integet
Olvasási idő: 1 perc

A szerb elnök és a magyar miniszterelnök nemrégiben együtt vonatozott a és Újvidék közötti gyorsvasúton, az erről készült felvételek slágernek számítanak a közösségi médiában különös viselkedése miatt. A zágrábi Dnevnik beszámolója szerint a szerb elnök viselkedésével még a öt is zavarba hozta.

a Belgrád és Újvidék között közlekedő () gyorsvasúton együtt utazott Viktor magyar miniszterelnökkel, amiről korábban mi is beszámoltunk.

A szerb államfő az út nagy részét Orbánnal szemben ülve töltötte, és beszélgetés közben többször is integetni kezdett kifelé, amiről most került fel a mellékelt videó az internetre.

Az nem derült ki, hogy a szerb elnök kinek integetett, kit köszöntött az ablakon keresztül, amivel a magyar öt is zavarba hozta, így Orbán is forgolódni és tekingetni kezdett, majd ő is integetett, valószínűleg ő sem tudta, hogy kinek.

A zágrábi hírportál szerint Vučić nem először üdvözölte így a képzeletbeli rajongókat, amiről egy másik videó is található a neten, azt is csatoljuk.

Ez a videó májusában került fel a világhálóra, de nem aratott túl nagy sikert, mert akkor kivételesen nem volt választási kampány. Ami azért nem egészen magyarázza meg a szerb elnök furcsa viselkedését.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: