Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

A Háború

VARÁZSÜST: Az ukrán boszorkányok rituáléval küzdenek az orosz elnök ellen

ukran boszorkanyok
Világ boszorkányai egyesüljetek! - szólítják fel társaikat az ukrán boszorkányok. (Forrás: Ведьмин котел)
Olvasási idő: 1 perc

Az ukrajnai boszorkányok több közösségi oldalon is közölték, hogy a közeljövőben három szertartást tartanak Vlagyimir Putyin eltávolítására a hatalomból. Vagyis, mindenki azzal harcol, amivel tud: az ukrajnai boszorkányok a varázsüsttel küzdenek az ellen.

Háromkörös szertatás

Március 31-én, amely a Hold 29. napja, a és az átkok napján mi, boszorkányai társainkkal együttműködve az nép ellenségének, Vlagyimir Putyinnak a megbüntetésére szolgáló rituálét hajtjuk végre

– tették közzé a Ведьмин Котёл varázsmagazin közösségi oldalain, az Instagramon és a Facebookon, ahol rögtön elöljáróban egyesülésre szólították fel Ukrajna és a világ összes boszorkányát!

A rituálé három részből áll majd. Figyelmeztetjük ellenségünket! Az első rész Ukrajna hatalmi helyén, egy hegyi templomban zajlik majd. Már összeállt a 13 boszorkányból álló kör

– írták a boszorkányok, akik ennek részleteibe csak később szeretnének belemenni.

A rituálé második részét áprilisban, egy másik hatalmi helyen, egy szláv országban tartják külföldi társak bevonásával a minél erősebb egregor kapcsolat érdekében.

Nagy népünk győzelméhez, sok szerencséhez, sikerhez és az utak megnyitásához! A összes istene – Odin, Thor és Perun – kísérjen el minket!

– kiáltottak fel az ukrán boszorkányok, akik szerint a harmadik részben mérnek döntő csapást az ellenségre, az elszigetelés, a hatalomból való eltávolítás, és a belső körből történő kiközösítés érdekében.

Mindenki, aki részt vesz, jutalmat kap a Felsőbb Erőktől! Dicsőség Ukrajnának! Halál az ellenségre!


kis festett kabatok222kis festett kabatok

– írták az ukrajnai boszorkányok, akik kormánytámogatást is kaptak a Facebookon, szinte a legfelsőbb helyről, Olekszij Aresztovics elnöki tanácsadótól.

Lányok, először is, csak így tovább! Másodszor, új fesztiválhelyet adtunk a Kopasz-hegyen

írta válaszában a tanácsadó.

Az ártó szándékról bizonyára az is értesült, a ugyanis megjelent a világ sok táján betiltott hírügynökség oldalain is, és ezért nem elképzelhetetlen, hogy Oroszországban lassan felállnak a boszorkányvédelmi egységek, hogy gyengítsék az egregor erejét.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: