Connect with us

A Háború

VARÁZSÜST: Az ukrán boszorkányok rituáléval küzdenek az orosz elnök ellen

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A cikk meghallgatása

Az ukrajnai boszorkányok több közösségi oldalon is közölték, hogy a közeljövőben három szertartást tartanak Vlagyimir Putyin eltávolítására a hatalomból. Vagyis, mindenki azzal harcol, amivel tud: az ukrajnai boszorkányok a varázsüsttel küzdenek az orosz elnök ellen.

Háromkörös szertatás

– Március 31-én, amely a Hold 29. napja, a korrupció és az átkok napján mi, Ukrajna boszorkányai külföldi társainkkal együttműködve az ukrán nép ellenségének, Vlagyimir Putyinnak a megbüntetésére szolgáló rituálét hajtjuk végre

– tették közzé a Ведьмин Котёл varázsmagazin közösségi oldalain, az Instagramon és a Facebookon, ahol rögtön elöljáróban egyesülésre szólították fel Ukrajna és a világ összes boszorkányát!

– A rituálé három részből áll majd. Figyelmeztetjük ellenségünket! Az első rész Ukrajna hatalmi helyén, egy hegyi templomban zajlik majd. Már összeállt a 13 boszorkányból álló kör

– írták a boszorkányok, akik ennek részleteibe csak később szeretnének belemenni.

A rituálé második részét áprilisban, egy másik hatalmi helyen, egy szláv országban tartják külföldi társak bevonásával a minél erősebb egregor kapcsolat érdekében.

– Nagy népünk győzelméhez, sok szerencséhez, sikerhez és az utak megnyitásához! A háború összes istene – Odin, Thor és Perun – kísérjen el minket!

– kiáltottak fel az ukrán boszorkányok, akik szerint a harmadik részben mérnek döntő csapást az ellenségre, az elszigetelés, a hatalomból való eltávolítás, és a belső körből történő kiközösítés érdekében.

– Mindenki, aki részt vesz, jutalmat kap a Felsőbb Erőktől! Dicsőség Ukrajnának! Halál az ellenségre!

– írták az ukrajnai boszorkányok, akik kormánytámogatást is kaptak a Facebookon, szinte a legfelsőbb helyről, Olekszij Aresztovics elnöki tanácsadótól.

– Lányok, először is, csak így tovább! Másodszor, új fesztiválhelyet adtunk a Kopasz-hegyen

írta válaszában a tanácsadó.

Az ártó szándékról bizonyára az orosz elnök is értesült, a hír ugyanis megjelent a világ sok táján betiltott Szputnyik hírügynökség oldalain is, és ezért nem elképzelhetetlen, hogy Oroszországban lassan felállnak a boszorkányvédelmi egységek, hogy gyengítsék az egregor erejét.

A BALK Hírlevele


MeteorológiaB.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava