Connect with us

A Háború

VARÁZSÜST: Az ukrán boszorkányok rituáléval küzdenek az orosz elnök ellen

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

ukran boszorkanyok
play icon A cikk meghallgatása
()
Olvasási idő: 1 perc

Az ukrajnai boszorkányok több közösségi oldalon is közölték, hogy a közeljövőben három szertartást tartanak Vlagyimir Putyin eltávolítására a hatalomból. Vagyis, mindenki azzal harcol, amivel tud: az ukrajnai boszorkányok a varázsüsttel küzdenek az orosz elnök ellen.

Háromkörös szertatás

– Március 31-én, amely a Hold 29. napja, a korrupció és az átkok napján mi, Ukrajna boszorkányai külföldi társainkkal együttműködve az ukrán nép ellenségének, Vlagyimir Putyinnak a megbüntetésére szolgáló rituálét hajtjuk végre

– tették közzé a Ведьмин Котёл varázsmagazin közösségi oldalain, az Instagramon és a Facebookon, ahol rögtön elöljáróban egyesülésre szólították fel Ukrajna és a világ összes boszorkányát!

– A rituálé három részből áll majd. Figyelmeztetjük ellenségünket! Az első rész Ukrajna hatalmi helyén, egy hegyi templomban zajlik majd. Már összeállt a 13 boszorkányból álló kör

– írták a boszorkányok, akik ennek részleteibe csak később szeretnének belemenni.

A rituálé második részét áprilisban, egy másik hatalmi helyen, egy szláv országban tartják külföldi társak bevonásával a minél erősebb egregor kapcsolat érdekében.

– Nagy népünk győzelméhez, sok szerencséhez, sikerhez és az utak megnyitásához! A háború összes istene – Odin, Thor és Perun – kísérjen el minket!

– kiáltottak fel az ukrán boszorkányok, akik szerint a harmadik részben mérnek döntő csapást az ellenségre, az elszigetelés, a hatalomból való eltávolítás, és a belső körből történő kiközösítés érdekében.

– Mindenki, aki részt vesz, jutalmat kap a Felsőbb Erőktől! Dicsőség Ukrajnának! Halál az ellenségre!

– írták az ukrajnai boszorkányok, akik kormánytámogatást is kaptak a Facebookon, szinte a legfelsőbb helyről, Olekszij Aresztovics elnöki tanácsadótól.

– Lányok, először is, csak így tovább! Másodszor, új fesztiválhelyet adtunk a Kopasz-hegyen

írta válaszában a tanácsadó.

Az ártó szándékról bizonyára az orosz elnök is értesült, a hír ugyanis megjelent a világ sok táján betiltott Szputnyik hírügynökség oldalain is, és ezért nem elképzelhetetlen, hogy Oroszországban lassan felállnak a boszorkányvédelmi egységek, hogy gyengítsék az egregor erejét.

Tetszett a cikk?

Osztályozd a csillagokkal!

Átlag: / 5. Szavazatok:

Ha tetszett ez a cikk,

kövess bennünket ezeken a csatornákon:

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a cikk!

Segíts nekünk, hogy jobb cikkeket írjunk,

Ezért mondd el a kifogásod

Az olvasás folytatása
BALK könyvek Balkán

Bulgária

CSATATÉR: Ukrajna ismét fegyvert kért, Bulgária azonban visszautasította a kérést

Avatar photo

Közzététel:

a megjelenés dátuma

Írta

elobujt a bokorbol
play icon A cikk meghallgatása
()
Olvasási idő: 1 perc

Ukrajna ismét fegyvereket kért Bulgáriától, de a kérelmet a bolgárok elutasították. Ezt Dimitar Sztojanov ideiglenes védelmi miniszter jelentette be szeptember 29-én a bolgár kormány biztonsági tanácsának ülésén.

A bolgár állami televízió (BNT) jelentése szerint Ukrajna szófiai nagykövete, Vitalij Moszkalenko nehézfegyvereket kért Bulgáriától, nem pedig kézifegyvereket vagy lőszert.

Sztojanov azt nem volt hajlandó elárulni, hogy Kijev milyen nehézfegyverekre gondolt.

Az ideiglenes bolgár miniszter azzal utasította el az ukrán kérést, hogy a bolgár parlament megszavazta ugyan a katonai-technikai segítségnyújtást Ukrajna számára, de az nem vonatkozik arra, hogy Bulgária fegyvereket küldjön az oroszok által megtámadott Ukrajnának.

– Amíg én vagyok a miniszter, addig nem biztosítunk fegyvert nekik

– jelentette ki Sztojanov. Véleménye szerint Bulgáriát egyelőre nem fenyegeti közvetlenül a veszély, hogy belekeveredik a katonai konfliktusba, de hozzátette, hogy léteznek nemzetbiztonsági kockázatok.

A miniszter az oroszországi mozgósításról is beszélt, és megjegyezte, hogy az orosz hatóságok az orosz-bolgár útlevéllel rendelkező kettős állampolgárokat is besorozhatják.

Bulgária a napokban szólította fel állampolgárait Oroszország elhagyására.

Sztojanov úgy nyilatkozott, hogy 300 ezer ember mozgósításával sem várható fordulat az ukrajnai háborúban, az oroszok csak akkor tudnak áttörést elérni, ha 1-1,5 millió embert vezényelnek a frontra.

Tetszett a cikk?

Osztályozd a csillagokkal!

Átlag: / 5. Szavazatok:

Ha tetszett ez a cikk,

kövess bennünket ezeken a csatornákon:

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a cikk!

Segíts nekünk, hogy jobb cikkeket írjunk,

Ezért mondd el a kifogásod

Az olvasás folytatása

KÖVETÉS

A BALK Hírlevele


Azonnali értesítés

Meteorológia

A szerző cikkei

Könyvek kedvezménnyel

B.A. Balkanac

Balkanac

in english

Könyvek kedvezménnyel

Tíz nap legjava