Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

A Háború

FELJELENTÉS: A miniszterelnök-jelölt szerint nem igaz, hogy az ellenzék magyar katonákat akar háborúba küldeni

marki zay peter feljelentes
Olvasási idő: 1 perc

Az ellenzéki -jelölt szerint nem igaz, hogy az ellenzék katonákat akar háborúba küldeni. Márki-Zay Péter különösen felháborítónak tartja, hogy a miniszterelnök a migránsok betelepítésétől kezdve az ukrajnai háborúig sok más területen is rágalmazza az ellenzéket, ezért feljelentést tett rémhírterjesztés miatt.

Márki-Zay Péter feljelentést tett pénteken rémhírterjesztés, valamint közösség elleni uszítás vádjával, mert Orbán Viktor és a Fidesz-média azt a valótlanságot terjeszti, hogy az ellenzék magyar katonákat, illetve nem magyar fiatalokat akar az -ukrán frontra küldeni – ezt ő maga jelentette be hétfő délutáni sajtótájékoztatóján.

és a Fidesz-média valótlanságokat híresztel

– jelentette ki az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, aki azt is kifogásolta, hogy a kormány a “baloldali” gyűjtőszó használatával összemossa a többféle álláspontot képviselő csoportokból álló ellenzéket.

A zágrábi drónbecsapódásra utalva úgy fogalmazott: Orbán mindeközben arra is képtelen volt, hogy megvédje a magyar légteret, mivelhogy egy “bombákkal megrakott ” repült el nem csak és Pécs, hanem a paksi atomerőmű felett is.

Márki-Zay megjegyezte, hogy Magyarországot csak az Orbán Viktor által “oly sokszor elárult NATO” tudja megvédeni, ami az egyetlen védelem Magyarország számára az orosz ellen.

A sajtótájékoztatón az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egyúttal kijelentette, hogy nem akarnak katonákat küldeni Ukrajnába “meghalni egy idegen háborúban”, amelyen az orosz-ukrán konfliktust értette.

Néhány órával korábban külgazdasági- és azzal vádolta meg a “baloldalt”, hogy megpróbálja elbizonytalanítani az ország energiaellátását, és fegyverszállítást követel a szomszédban zajló háborúba, tehát értelmezése szerint az ellenzék továbbra is veszélybe sodorná Magyarországot.

Szavai szerint ezzel szemben a kormány álláspontja egyértelmű: “nem szállítunk fegyvereket az Ukrajnában zajló háborúba, nem sodorjuk veszélybe Magyarországot, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország energiaellátásának biztonságát továbbra is garantáljuk”.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: