Connect with us

Helló, írd be ide, amit keresel


Koszovó

POLITIKAI MARKETING: A Balkánon is kezdik megkedvelni a szelfit, avagy a politikai marketing legújabb eszközének térhódítása

szelfi POLITIKAI MARKETING: A Balkánon is kezdik megkedvelni a szelfit, avagy a politikai marketing legújabb eszközének térhódítása kamala kurti szelfi
Csíííííz!
hu szelfi POLITIKAI MARKETING: A Balkánon is kezdik megkedvelni a szelfit, avagy a politikai marketing legújabb eszközének térhódítása hu Hungarian

Olvasási idő: 1 perc

A szelfi kezdi meghódítani a politikusok szívét a Balkánon is, legutóbb Kolinda Grabar-Kitarović lőtt egy szelfit Dua Lipával. A koszovói származású világhírű énekesnőnek majdnem hússzor annyi követője van, mint amennyi Horvátország összlakosságának a száma. Egy Facebook & Instagram világban ennyi követővel már egy közép-hatalomnak számító birodalom vezetője lehet.

A Dua Lipával készített szelfit Grabar-Kitarović nem válthatja azonnal politikai aprópénzre (vagy horvát lipára), de azért növeli a népszerűségi tőkét, és egyszer biztosan kamatozik majd.

Valószínűleg ilyen szándék vezérelte Albin Kurti feleségét is, amikor tíz nappal ezelőtt a párizsi békefórumon a fenti szelfit készítette.

A képen a Kurti házaspár társaságában Kamala Haris, amerikai alelnök férjével együtt látható, az utóbbiról elmondható, hogy ő lett az Egyesült Államok első “second gentlemanje”.

Ennek szellemében nem kellene meglepődni azon, ha egyszer csak Aleksandar Vučić vagy Milorad Dodik Vlagyimir Putyin orosz, vagy esetleg Hszi Csin-ping kínai elnökkel szelfizne, vagy Recep Tayyip Erdoğan török államfő (alias török szultán) vigyorogna bele Bakir Izetbegović bosnyák vezető telefonjába.

Ne tekintse senki sem istenkáromlásnak, de felvetődhet a kérdés, hogy vajon Zoran Milanović horvát elnök felesége készített-e egy szelfit férjével és Ferenc pápával, amikor ma a Szentatyánál jártak.

Tudjuk a választ: nem.

hu Hungarian

hu Hungarian

Miután a vatikáni protokoll nem tartja a lépést a virtualizódó & modernizálódó világ változásaival, így még azt is előírja, hogy a látogató/maghallagatásra érkező felesége csakis sötét ruhában léphet a pápa elé. Telefon pedig biztosan nem lehet nála, nehogy egy szelfit lőjön.


Iratkozz fel a napi hírlevélre!

szelfi POLITIKAI MARKETING: A Balkánon is kezdik megkedvelni a szelfit, avagy a politikai marketing legújabb eszközének térhódítása balkanac nagy


Google-válogatás