Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Koszovó

POLITIKAI MARKETING: A Balkánon is kezdik megkedvelni a szelfit, avagy a politikai marketing legújabb eszközének térhódítása

kamala kurti szelfi
Csíííííz!
Olvasási idő: 1 perc

A szelfi kezdi meghódítani a politikusok szívét a Balkánon is, legutóbb Kolinda Grabar-Kitarović lőtt egy szelfit Dua Lipával. A származású világhírű énekesnőnek majdnem hússzor annyi követője van, mint amennyi összlakosságának a száma. Egy Facebook & Instagram világban ennyi követővel már egy közép-hatalomnak számító birodalom vezetője lehet.

A Dua Lipával készített szelfit Grabar-Kitarović nem válthatja azonnal politikai aprópénzre (vagy horvát lipára), de azért növeli a népszerűségi tőkét, és egyszer biztosan kamatozik majd.

Valószínűleg ilyen szándék vezérelte Albin feleségét is, amikor tíz nappal ezelőtt a párizsi békefórumon a fenti szelfit készítette.

A képen a Kurti házaspár társaságában Kamala Haris, amerikai alelnök férjével együtt látható, az utóbbiról elmondható, hogy ő lett az Egyesült Államok első “second gentlemanje”.

Ennek szellemében nem kellene meglepődni azon, ha egyszer csak Aleksandar Vučić vagy Vlagyimir Putyin , vagy esetleg elnökkel szelfizne, vagy államfő (alias török szultán) vigyorogna bele Bakir Izetbegović bosnyák vezető telefonjába.

Ne tekintse senki sem istenkáromlásnak, de felvetődhet a kérdés, hogy vajon horvát elnök felesége készített-e egy szelfit férjével és Ferenc pápával, amikor ma a Szentatyánál jártak.

Tudjuk a választ: nem.

Miután a vatikáni protokoll nem tartja a lépést a virtualizódó & modernizálódó világ változásaival, így még azt is előírja, hogy a látogató/maghallagatásra érkező felesége csakis sötét ruhában léphet a pápa elé. Telefon pedig biztosan nem lehet nála, nehogy egy szelfit lőjön.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: